Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 


SladoLent: Habakuk, Arena, Rožmarin
Četrti dan promenade vrhunskih slovenskih chefov na Festivalu Lent v Mariboru: Robert Žibrat (hotel Habakuk), Stanko Ramšak (Hotel Arena), Sebastijan Jurjevec in Simon Umek (Rožmarin)

SladoLent: Habakuk, Mak, Betnava
Tretji dan promenade vrhunskih slovenskih chefov na Festivalu Lent v Mariboru: Robert Žibrat (hotel Habakuk), David Vračko (MAK), Zoran Ristič (Restavracija Betnava)

SladoLent: JB, Debeluh, Krištof
Prva dva dneva promenade vrhunskih slovenskih chefov na Festivalu Lent v Mariboru - SladoLent so odprli Janez Bratovž (JB), Jure Tomič (Debeluh) in Tomaž Bolka (Krištof)

Avtorski street food z Lenta
Kaj dobrega bodo vrhunski slovenski chefi skuhali na SladoLentu, ki se začne v petek, 22. junija, na njem pa se bo do sobote, 7 julija, zvrstilo več kot 30 slovenskih kuharskih avtorjev

Promenada slovenskih chefov
SladoLent 2012, street food festival, od 22. junija do 7. julija, na Festivalu Lent v Mariboru, v okviru EPK Maribor 2012

Teden restavracij – dan potem
Bil je Teden restavracij z ”EPK meniji” za 12 evrov, ki je pošteno razburkal mariborsko kulinarično sceno. Če smo pred 12. majem mislili, da v Mariboru nimamo ne dobrih restavracij in ne dobrih gostov, zdaj po 20. maju, v letu epekajevem, vemo, da imamo 12 dobrih restavracij in nekaj tisoč dobrih gostov!

Gourmet pod vedrim nebom
So njoki s puranom, ki v slovenski kuhinji sliši na ime ”po grajsko”, torej jajčno ocvrt ter polnjen s špinačo in sirom, boljši, če so gratinirani 50 metrov visoko, kjer jih veter shladi še preden spred in zad privezan na pilotski sedež, v globino bingljajočih nog in zaradi višine drhtečih rok, najdeš pot do zvedavih ust? Seveda, saj je najboljša tista jed, ki jo skuha dogodivščina, navdahne pa inspiracija …

Leta '12, od 12. maja: 12 menijev za 12 evrov!
Teden restavracij v Evropski prestolnici kulture - Od 12. do 20. maja se bo s posebnimi meniji predstavilo 12 mariborskih restavracij - Trije hodi vrhunskih okusov za prijazno ceno - Jeseni po vsej Sloveniji?!

Oranžna (vinska) revolucija
Prvi festival oranžnih vin, Izola, palača Manzioli, 43 vinarjev, 99 vin, 3 države – Ne barva, temveč filozofija in odnos do narave – Spisek oranžnih vin in vinarjev

Prestolnica okusov in Kozarec dobrega vina
Akcija Kozarec dobrega vina povezuje vinarje in gostince iz Maribora – Enotna vinska karta s 40 vini iz Maribora, evropske prestolnice kulture in mesta najstarejše trte na svetu – V maju Teden restavracij z 12 meniji za 12 evrov – Junija in julija v času Festivala Lent SladoLent, festival ulične prehrane – Septembra festival lokalnih vin Okusi Podravja

24 ur na Dunaju
Dunaj je takšna svetovna metropola in tako blizu Sloveniji, da je kot nalašč za hiter izlet, na katerem pa se veliko zgodi. A ni zanimiv le zaradi zgodovine, muzejev, gledaliških uspešnic in Grabna; tudi kulinarično se na Dunaju ves čas dogaja. Zato, da ne bi med pohajkovanjem po Koroški cesti prehitro na slepo zavili, nekaj nasvetov, da ne boste lačni 24 ur. Namesto vrhunskih restavracij gostilne in podružnice s konceptom, ki pa kljub množičnim ambicijam ne pozabljajo na kakovost.

Vinsko jadranje Split – Hvar – Korčula – Vis – Split
Zanimivo vinsko-jadralno raziskovanje dalmatinskih otokov, malega plavca in pošipa, z obiskom vrhunskih hrvaških vinarjev. Kdo je boljši, Tomić ali Plenković? Kulinarično jadranje od 20. do 23. maja (nedelja – sreda). Posebej za dobrojedce!

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND