Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 


Cook it raw: Ana Roš, prva in edina
Obstajata dve vrsti svetovno-vrhunskih kuharjev. Prvi so zvezdniški chefi. Zato in ker imajo restavracije s svojim imenom in mišelinkami po vsem svetu, nastopajo na televiziji, podpisujejo svoje kuharske knjige in dajejo avtograme. Pozna jih ves svet. Njihovo delo je marketing. Drugi so avtorski kuharji. Raziskujejo, eksperimentirajo in ustvarjajo. Vizionarji. Avantgarda. Kreativci. Pozna jih strokovni svet (njihovi kolegi, strokovna javnost). Prvi so kuhali, drugi še kuhajo. Med prvimi še ni slovenskega chefa. Drugi so v svoje vrste včlanili Ano Roš!

Kumparička- slovensko-hrvaški kozji sir iz Istre
Še malo in tudi Hrvaška bo v EU. Potem se Aleš Winkler ”vrača” v Slovenijo. Potem ne bo le na puljski, temveč tudi na ljubljanski tržnici. Potem nepasterizirani kozji sir iz Duge uvale ne bo le v najboljših istrskih restavracijah, temveč tudi v slovenskih. Potem ne bo treba zaradi slovensko-hrvaškega sira iz Kumparičke na – dopust.

SladoLent: 5.000 obiskovalcev v 16 dneh
Vsi kuharji in vse jedi 2. SladoLenta: - Zadnji večer SladoLenta so se predstavili Gostilna pri Lešniku, Novi svet pri Stolnici in Višja strokovna šola za gostinstvo iz Maribora - Obveza za prihodnje leto

SladoLent: Pri Florjanu, Panorama in VSGT
Štirinajsti dan promenade vrhunskih slovenskih chefov na Festivalu Lent v Mariboru: Slaviša Amidžič (Panorama v hotelu Draš, Msribor), Marko Herič (Pri Florjanu, Maribor), Mojca Polak in Žiga Kristan (Višja šola za gostinstvo in turizem iz Maribora)

SladoLent: Vila Bled, Promenada in 1906
Trinajsti dan promenade vrhunskih slovenskih chefov na Festivalu Lent v Mariboru: Uroš Štefelin (1906 Bled), Igor Jagodic (Vila Bled), Bine Volčič (Gourmet restavracija Promenada, Bled)

SladoLent: Hiša Franko, Mahorčič, Livada Prestige
Dvanajsti dan promenade vrhunskih slovenskih chefov na Festivalu Lent v Mariboru: Ana Roš (Hiša Franko, Kobarid), Ksenija Mahorčič (Gotilna Mahorčič, Rodik), Borut Jovan (Restavracija Prestige, Moravske Toplice)

SladoLent: Mak, Dam, Novi svet
Deseti dan promenade vrhunskih slovenskih chefov na Festivalu Lent v Mariboru: Uroš Fakuč (Dam, Nova Gorica), David Vračko (Mak, Maribor), Davorin Verlič (Novi svet pri Stolnici, Maribor)

SladoLent: Maxim, Jezeršek, Betnava
Deveti dan promenade vrhunskih slovenskih chefov na Festivalu Lent v Mariboru: Andrej Kuhar (Maxim, Ljubljana), Luka Jezeršek (Hiša Kulinarike Jezeršek, Sora), Marko Vršič (Restavracija Betnava)

SladoLent: Maxim, Rajh, Arena
Osmi dan promenade vrhunskih slovenskih chefov na Festivalu Lent v Mariboru: Andrej Kuhar (Maxim, Ljubljana), Stanko Ramšak (Hotel Arena, Maribor), Tanja in Damir Pintarič (Gostilna Rajh, Bakovci)

SladoLent: Novak, Na gradu, Rajh
Sedmi dan promenade vrhunskih slovenskih chefov na Festivalu Lent v Mariboru: Damjan Fink (Gostilna na gradu, Ljubljana), Miriam in Boris Novak (Domačija Novak, Sadinja vas), Tanja in Damir Pintarič (Gostilna Rajh, Bakovci)

SladoLent: Pavus, Novak, Na gradu
Šesti dan promenade vrhunskih slovenskih chefov na Festivalu Lent v Mariboru: Damjan Fink (Gostilna na gradu, Ljubljana), Miriam in Boris Novak (Domačija Novak, Sadinja vas), Marko Pavčnik (Pavus na gradu Tabor, Laško)

SladoLent: Pavus, Zemono, Danilo
Peti dan promenade vrhunskih slovenskih chefov na Festivalu Lent v Mariboru: Tomaž Kavčič (Gostilna pri Lojzetu na dvorcu Zemono), Marko Pavčnik (Pavus na gradu Tabor), Gašper Čarman (Gostilna pri Danilu)

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND