Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 


Dobre jedi za 13 evrov
Najbolj kulinaričen teden v letu – Teden restavracij v 65 vrhunskih slovenskih restavracijah, od 12. do 20. oktobra – Kakovost slovenske kulinarične ponudbe in spreminjanje navad gostov

Teden restavracij: ne na slepo
Teden restavracij spreminja naše navade – Pravočasno rezerviranje v restavraciji dviguje kakovost ponudbe – Še je nekaj prostora, zato pohitite

Teden restavracij 2013, 12. do 20. oktober
Vljudno vabljeni v najboljše slovenske restavracije in gostilne! V času od 12. do 20. oktobra vas pričakujejo najboljši slovenski chefi s svojimi vrhunskimi meniji. Obeta se pokušina vrhunske kulinarike kakršne v Sloveniji še ni bilo. Trije hodi za 13 evrov! Vse o tednu restavracij na: www.tedenrestavracij.si

Teden restavracij od 12. - 20. oktobra 2013
Iz lanske evropske prestolnice kulture se bo Teden restavracij to jesen razširil po celotni Sloveniji - Izbrani meniji najboljših slovenskih restavracij za 13 evrov

3. SladoLent: program, chefi in jedi
Šestnajst dni kulinaričnega showa ulične prehrane najboljših slovenskih chefov na Festivalu Lent

SladoLent: 15 vinarjev, 30 vin
Na največji promenadi slovenskih vrhunskih chefov na mariborskem Lentu vsak večer tudi pokušina kar 30 vrhunskih slovenskih vin

3. SladoLent: 16 dni, 34 chefov
Festival ulične prehrane: največja promenada vrhunskih slovenskih kuharjev na Festivalu Lent od 21. junija do 6. julija

JRE ima že 13 članov
Slovensko združenje Jeunes Restaurateurs d’Europe je sprejelo nova člana: gostilno Mahorčič in restavracijo Pavus – Prireditev na Zemonu, z Okusi Vipavske in nastopom Emanuela Scarella

Oranžna energija na Obali
Modrina morja, obsijana s soncem in praznikom je dobro napolnila Obalo, toda vsaj v Izoli je že v petek svoje dodala še oranžna barva. In če prirediteljem festivala zmanjka vina, je to znak, da so zadeli v polno

Štajerska pomlad, končno!
Vino Štajerska z letnikom 2012 in Robi Žibrat z novo-štajerskim menijem, ki kliče po pomladi in vinski spremljavi

Slovenski Teden restavracij maja 2013
Po dveh uspelih prireditvah v okviru EPK Maribor 2012 bo Teden restavracij letos maja prerasel v slovensko predstavo najboljših gostiln in restavracij

Izbor Nedelovih gostiln 2013
Slovenski kulinarični vodič za leto 2013 – 135 gostiln in restavracij ter 50 vinarjev – je pravkar izšel. Avtor: Uroš Mencinger. Založnik: DELO d.d. Cena: 13,99 €.

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND