Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 


Dobrojedov dnevnik 2
Varujte se raviolov, ki govorijo italijansko z bosanskim naglasom. Raje čez kupljene prelijte domačo omako!

Dobrojedov dnevnik 1
Vsakodnevne dogodivščine od krožnika do ust "Čevljev sploh več ne potrebuješ!" sem ji rekel, da me je pisano pogledala. Pa ravno zdaj pred božičem, sem ji bral iz oči, a rekla ni nič. "Ne boš vprašala, zakaj?!" "Mi boš že sam povedal!"

Filetiran ribji trend 10. del
Najboljši kuharji sveta ustvarjajo svoje največje mojstrovine prav s pomočjo rib (in drugih vodnih prebivalcev), ribe so prisotne v praktično vseh kuhinjah sveta, pa tudi jedci, ki se ločimo med mesojedce in rastlinojedce, smo si vsaj pri ribah večinoma enotni. Toda, ribjih resnic je (vsaj) pet.

Zrezek v obleki 9. del
Ne naredi obleka le človeka, temveč tudi zrezek! Najsi bo švicarski, ljubljanski, dunajski ali milanski, vsi ga imamo radi, toda le redki nam ga znajo pravilno pripraviti. A zdaj jih bomo mi naučili!

Pozdrav iz kuhinje 8. del
Dobra gostilna se spozna po dobrodošlici! Ker v dobri gostilni to nista (le) stisk roke in prijazna beseda, temveč je to tudi pozdrav, ki pride na mizo iz kuhinje.

Curry namesto golaža 7. del
Slaba vest... Zdaj, ko ste se končno naučili jesti s palčkami, zdaj ko imate končno v shrambi tri vrste sojine omake, tofu in steklene rezance, zdaj ko ste si kupili vok, skodelice z zmajevimi motivi in keramične žlice, zdaj je kitajske mode v kuhinji konec. Kajti zdaj prihajajo - Indijci! Dobra vest: indijska hrana je božanska!

6 hodov za 6 prijateljev 6. del
Za Silvestra ali božič, pred njima ali za njima. Vprašanje je le: kdo bo povabil? Vi ali vas?

V Istro po in na tartufe! 5. del
Obstajata le dve vrsti jedcev tartufov. Eni verjamejo, da so tartufi dobri zato, ker so tako dragi. Drugi pa vedo, da so tartufi tako dragi, ker so tako dobri. V katero kategorijo pa sodite - vi?

Le človek je za mizo 4. del
Zakaj filmarji ne znajo uživati pri jedi? Zato, ker dobra hrana ni dobra za dobre filmske zaplete! Če hočeš v hrani uživati, potem ni prostora ne za komedijo, dramo ali triler. Dobri hrani se je potrebno dobro posvetiti!

Martin Krpan je znova v modi 3. del
Najbolj pogosti gib pri jedi? Najprej pogled, ki locira predmet največjega poželenja na mizi. In potem gib, ki stegne roko proti - solnici...

Špageti ne marajo bolonjeze 2. del
Ste poslušali julijski dobrojedski nasvet in sedli v easy jet ter odleteli k nogometašu Ramseyu na francosko kosilo v londonski Claridges? Nič se ne izmotavajte, da je bilo letalo že polno, saj vem, da ste raje zavili k - Italijanu za prvim vogalom...

Nogometaš za 30 funtov 1. del
Včasih je bilo enostavno. Poslovnež si je slekel suknjič, ga obesil na naslonjalo stola, odvezal kravato, zavihal rokave in si za ovratnik odpete srajce zamašil nekaj slinčku podobnega.

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND