Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 


Dobrojedov dnevnik 14
Marelični bombi

Dobrojedov dnevnik 13
Šest ponvic ali tudi kupljeno je lahko dobro

Dobrojedov dnevnik 12
Vrt ni le zato, da kosite travo, pulite plevel in preganjate polže. Vrt je zato, da ga razkazujete!

Dobrojedov dnevnik 11
Pizza (beri: pica) ali flammekuchen (beri: plamenica)?

Dobrojedov dnevnik 10
Kosilo s tržnice

Dobrojedov dnevnik 9
Kako smo preživeli petek trinajstega

Dobrojedov dnevnik 8
Ko so v kleti plesali, so na slalomu korakali - Od četrtka, 10. januarja, do srede 16. januarja 2008 - Sobotna priloga Dela

Dobrojedov dnevnik 7
Koga naj srečnem? In kako se srečna? - Od četrtka, 3. januarja, do srede, 9. januarja 2008 - Sobotna priloga Dela

Dobrojedov dnevnik 6
On zanjo: podaljšanje pogodbe še za leto dni! Od četrtka, 27. decembra, do srede, 2. januarja - Sobotna priloga Dela

Dobrojedov dnevnik 5
Ne verjamem več vicem o Črnogorcih! Od četrtka, 20. decembra, do srede 26. decembra: Sobotna priloga Dela

Dobrojedov dnevnik 4
Pravzaprav smo hoteli k našemu Francozu afriškega porekla. Toda pred vrati, starimi kot je stara notranjost tega preprostega lokala v elitnem dunajskem tretjem becirku (polnem ambasad), v katerem dobro kosilo s tremi hodi stane 6,5 evra, ni bilo običajne table z izpisanim menijem.

Dobrojedov dnevnik 3
Kaj se zgodi, če je avokado zunaj še svetlo zelen, znotraj pa temno rjav? Nastane nova, še boljša jed! Zato, ker so v hladilniku vedno bivolja mocarela in sardelni fileji, na oknu bazilika, v receptu pa pečeni paradižniki

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND