Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 


Dobrojedov dnevnik 26,27,28-09
Dopusta je konec, dnevnik se nadaljuje - Zakaj ribiška ribarnica? Kako z ostanki do ribje juhe? Kje je Ščuza? Kaj je to zos?

Dobrojedov dnevnik 25-09
Kotel za sedemnajsterico na sosedovih stolih ter slovo od belušev in pozdrav lisičkam

Dobrojedov dnevnik 24-09
Kritik je tako dolgo obljubljal, da mu na koncu ni ostalo več izgovorov. In je priredil - koncert! Nanj je povabil tiste, ki jih je tako dolgo in neusmiljeno kritiziral… Je kaj takega sploh mogoče? Je! Toda ne v glasbi.

Dobrojedov dnevnik 23-09
Znana hokejska ekipa GF v spremstvu navijaške skupine Štumfarce na končnem izletu na Krasu, pri Zvonki in Gojcu v Škofih - Po napornem izletu pa za "kazen" zelenjavni teden

Dobrojedov dnevnik 22-09
Vsak dan šparglji, zjutraj, opoldan in zvečer. Še dobro, da je bil vmes finale. K pivu pa šparglji res ne grejo. Kaj pa zaseka?

Dobrojedov dnevnik 21-09
Rojstni dan. Ali pa kar tako, ker je lepo vreme. Vesela družba in dobra hrana. Meni: focaccia in pokušina oljčnih olj, gaspačo in garnele, beluši x 3, žar, zdrobov souffle.

Dobrojedov dnevnik 20-09
Koristni naslovi, če vas v Parizu zgrabi lakota - Čeprav priporočam rezervacijo vsaj več mesecev vnaprej

Dobrojedov dnevnik 19-09
Vsak divji špargelj ima svojega špargljarja, vsak cipel pa trebuh napolnjen z rožmarinom, krožnik pa z mladim krompirjem, česnom, artičokami in žajbljem

Dobrojedov dnevnik 18-09
Mladina na krožniku, krompir v soli, ješprenjček v rižoti in kumina v golažu

Dobrojedov dnevnik 17-09
Kako se meša umešano jajce in kako na domačem vrtu zraste čemaž

Dobrojedov dnevnik 16-09
Od majhnih klobasic z žara do samskega kosila iz hladilnika, vmes pa je bila še velika noč

Dobrojedov dnevnik 15-09
Od sacherce do otvoritve žara s svinjsko pečenko, od kuhane solate in soparjenih žepkov iz testa za zavitke do lazanje, ki je bila pravzaprav musaka

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND