Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 


Dobrojedov dnevnik 40-09
Pa čeprav ni vedno kaviar… Zgodba je stara in znana, toda vedno znova jo je lepo slišati. Pa čeprav je malo drugačna… Berite dalje.

Dobrojedov dnevnik 39-09
Mladini do 18. leta branje tokratnega dnevnika prepovedano

Dobrojedov dnevnik 38-09
Okrog Gardskega jezera: čez dan 50 kilometrov (na kolesu), zvečer šest hodov (v gostilni) - Priporočava kolesarjem in dobrojedcem

Dobrojedov dnevnik 37-09
Ali jo v gostilni naročite? Zakaj pa je potem doma nikoli ne pripravite? Predjed ni le gostilniška kategorija. To najboljše vejo Italijani, ki imajo kar dve.

Dobrojedov dnevnik 36-09
Zelhanje je lahko tudi nežno - Tudi barvitost je začimba na krožniku - Vonj določa tudi okus

Dobrojedov dnevnik 35-09
Počitnic in dopusta je konec. Se bomo jokali? Ne, proslavili! Ker je pred nami lepa jesen. In, ker je že čas, da spet povabimo prijatelje. Naredimo, torej, to skupaj.

Dobrojedov dnevnik 34-09
Ko je on zanjo prvič v življenju na domačem vrtu spekel hamburger, ona pa je zanj odkrila skrivnost njegove priljubljenosti

Dobrojedov dnevnik 33-09
Ko domača pica postane goreča torta - Ko je zvečer končno čas za pogovor - Ko meso izgubi glavno vlogo

Dobrojedov dnevnik 32-09
Ko so sosedje na morju, ne hodite na tržnico

Dobrojedov dnevnik 31-09
Avgust je nori mesec. Smo na dopustu, nismo na dopustu… Je zelo vroče, pa tudi zelo dežuje… Bi kuhali ali ne bi kuhali… Je pa ni… Boste brali naprej ali ne boste?

Dobrojedov dnevnik 30-09
V Tokiju je majhna restavracija, ki jo imajo največji kuharji na svetu za svoj navdih in vzor. Toda v Mibo smejo le posvečeni. Če že mi ne moremo tja, je prišel Mibo v Slovenijo! Najbolj skrivnostni kuharski umetnik na svetu Hirojoši Išida je z ženo Tomiko in prijatelji obiskal šest najboljših slovenskih restavracij. Članek o tem sem napisal za Nedelo, 27. 7. 2009

Dobrojedov dnevnik 29-09
Odkar prodajajo tatarski biftek mesarji in veletrgovci, je nekoč silvestrska jed, rezervirana zgolj za najboljše restavracije (natakar v smokingu ga je zmešal pri mizi), postala fast food ponudba, ki nikogar več ne navdušuje. Kaj pa, če bi dali tatarski biftek na žar? Seveda, ne tistega rdeče pobarvanega iz delikatesnih vitrin naših sosedov, pač pa sveže mleto meso iz rože, začinjeno z začimbami za tatarca (šalotka, gorčica, kapre, vložene kumarice, sardelni fileji, limonina lupina, vorčestrska omaka, konjak, poper), ki jim dodamo še med in sveži ingver.

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND