Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 


Pod chefovim nadzorom
On zanjo, še bolj(še) pa ona zanj - Po Zlati lisici vsaj en dan dietno in zdravo - Njegova krompirjeva omaka in njen krompirjev narastek - On je izbral orehe, ona pa je premagala moeleux

Po jutru se dan pozna
On zanjo, še bolj(še) pa ona zanj - Se lahko golaž brez mesa meri z lososom na koromaču, ki mu sledi čokoladni narastek z orehi in rumovo peno?

Dobrojedov dnevnik 51, 52-09
Okusno 2010! Vse to, kar si sami najbolj želite! Vse tisto, kar so vam že drugi najlepšega želeli! Pa še čim več okusnih kulinaričnih doživetij (tudi) v novem letu!

Dobrojedov dnevnik 50-09
Če tik pred zdajci ne veste, kam boste šli, lahko ostanete tudi tam, kjer je najlepše. Če boste le kaj dobrega skuhali.

Dobrojedov dnevnik 49-09
O Kuharjevem in njenem večeru, s tem, da je za oba najboljše to, da jih bo še več - Jastog v pisanem kanelonu in grdobina na peteršiljevem ričetu

Dobrojedov dnevnik 48-09
V Piemontu je Alba. V Albi pa so tartufi. Beli tartufi. Baje najboljši, zagotovo pa najdražji beli tartufi na svetu. In zdaj je njihova sezona. Albaneške tržnice so jih polne. Gremo v Piemont! Toda, ne na tartufe!

Dobrojedov dnevnik 47-09
Odlično oljčno olje (Vanja Dujc), odlična vina (Bensa, Radikon, Steyer, Ščurek, M. Simčič), odlični šampanjci (Gosset) in, seveda, odlični nogometaši

Dobrojedov dnevnik 46-09
Začele so se že priprave na nori december, ko bo potrebno, najbrž in prav je tako, tudi doma kaj boljšega za kaj več ljudi skuhati.

Dobrojedov dnevnik 44,45-09
Kako ste martinovali? Je nastalo vino? Kakšno? Je bila gos ali raca? Je bila sočna? Pa rdeče zelje? In mlinci? Kostanjeva torta? Staro ali mlado vino? Se je zavleklo? Upam, da nimate prevelikega mačka.

Dobrojedov dnevnik 43-09
Smuka je bila odlična, hrana pa, da nisem ostal lačen. A zdaj vsaj vem, da imajo avstrijski smučarski navijači najraje pečenico na žaru, dunajskega v kajzerici in hrenovko na papirnatem pladnju. V kriglu pa pivo z lovskim mojstrom vred… Ja, v poln vrč piva vržejo odčepljeno bombico Jaegermeistra, potem pa se zabetonirajo. Nič čudnega, da noben njihov ni zmagal.

Dobrojedov dnevnik 42-09
Ste že gledali Julie & Julia? Če to berete in listate www.rad-dobrojem.si, je obvezno. Vivi je šla iz kina direktno v kuhinjo. Rezultat je bil njam ali piščančja prsa s šampinjoni in smetano (Supremes de Volaille aux Champignons). Recept prihodnji teden! Ko ji bom kupil Le Creuset, pa bom dobil še boeuf bourguignon.

Dobrojedov dnevnik 41-09
Kar je preveč, je preveč ali štiri gostilne in dva kulinarična dogodka v tednu dni

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND