Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 


Kje so polpeti?
Najboljša večerja je lahko iz ostankov kosila, toda le, če vas kdo ne prehiti - Ali špargljevih receptov počasi zmanjkuje ali pa so bili včasih boljši?

Eksperimentalno
Kolesarski števec se je ustavil pri 190 kilometrih. Niti ni tako slabo za nekaj prazničnih dni. Nama zato oprostite, ker sva teden dni Dobrih novic izpustila? Zato tokrat dvojna porcija, toda eksperimentov! Za repete pa še en ne-eksperiment.

Še kar mavrahi
Pravzaprav je to dnevnik. Zakaj, torej, enkrat v njem ne bi bilo poročila?! Kaj sva rada in dobro jedla v minulem tednu?

Zdaj pa na kolo!
Otvoritev kolesarske sezone, na Krasu in v slovenski Istri - Dvakrat za sončke in trikrat za mimojede, v ponedeljek pa zeljna juha, toda tajska - Odslej tudi namig za nakup

Po veliki noči
Odprem hladilnik in ga je polna šunka, odprem predalnik in je namesto kruha potica, odprem novi letnik in so še starih polni kozarci

Veliko šunko in lepe pirhe!
Vsem skupaj veselo praznovanje! Če bo komu še ostalo kaj prostora, pa lahko zajčka povabi. Predlog jedilnika sledi. A najprej o fazanjem paprikašu.

V gostilni Pri čunti
O sivčku, ki je fižol, čuntah, ki so kosti, drobnjaku, ki ima koreninice, in o prekajevanju, ki se začne s suhim pacom, nadaljuje pa z mokrim - O pretepeni ajdovi juhi pa kdaj prihodnjič

Neprimerljive cenovne primerjave
Bodite srečni, da naju imate… Midva morava poskusiti tudi tisto, kar ni dobro. Plačati pa tako in tako vse. Vi morate le počakati, do nedelje ali do teh Dobrih novic.

Deset Štajercev
Izbor desetih štajerskih vin, ki sem ga pripravil za avstrijski lifestyle magazin Steirer MONAT

Vroča jed le na toplem krožniku
Več ur je kuhala, potem pa je on to pospravil v minuti ali dveh… No, ja, saj, če je dobro, potem ji reče: "Mmmmm!" Če je odlično, pa celo naredi: "Cmok!" Takrat, ko - seveda - ne pozabi… A to še ni najhujše, kar se ji lahko zgodi. Po dolgi kuhariji, namreč.

Kdo kuha? Oba!
On zanjo, še bolj(še) pa ona zanj - Ste naju pogrešali? Zato bova tokrat daljša. Čeprav še vedno smrkava in kašljava. Toda, saj vam nisva mogla pisati o receptih, ki sva jih bila v teh minulih treh tednih toliko deležna. Če pa jih že poznate.

Smuka zlakotni
On zanjo, še bolj(še) pa ona zanj - Polnjeni lignji z bučkami - Paella kot v Valenciji

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND