Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Hrana:
Vina:
Postrežba:
Ambient, čistoča, okolje, parking:
Cena/kakovost:
SKUPAJ:  
  (62 od 100)


Gostilna ocenjena 1 krat

Hrana:
1 krat
Vina:
1 krat
Postrežba:
1 krat
Ambient, čistoča, okolje, parking:
1 krat
Cena/kakovost:
1 krat


Hobotnica – na čemaževem pireju


Šparglji – na regratu s teletino


Žlikrofi – z mavrahi in škampovimi repki


Špajzina ekipa – vodja Erik Sorbara, chef Grega Kurnik, sous Martina Avguštin, natakar Janez Dobida

 
Špajza, Ljubljana, 4
Zaradi takšnih gostiln blogajo

Želite tudi vi oceniti to gostilno? Uporabite, prosimo, spodnji obrazec.
Ocenite lahko vse ali le posamezne kategorije.
Vaše ocene se bodo avtomatsko dodale Ocenam bralcev.

Želite dodati še svoj komentar? Vaš komentar je anonimen in ga bo Rad Dobrojem uporabil po svoji uredniški presoji. Če pa se želite podpisati, potem nam pišite tukaj.

Ocenjujem
Hrana
Vina
Postrežba
Ambient, čistoča, okolje, parking
Cena/kakovost
Komentar:
Prosimo, prepišite besedilo iz slike v polje spodaj (spam zaščita) : *
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND