Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Hrana:
Vina:
Postrežba:
Ambient, čistoča, okolje, parking:
Cena/kakovost:
SKUPAJ:  
  (66 od 100)


Gostilna še ni bila ocenjena

Pekoči kašmir curry, velike kozice in dimljena hobotnica


Dalmatinska pašticada v elitni zagrebški soseski


Hrustljavi ravioli telečjega stegna na rukoli


Tris hladnih predjedi – tortica rakov, sashimi tune in solata sardonov


Christian Cabalier, chef in lastnik restavracije Bistro Apetit, avstrijski kuhar z mednarodnimi izkušnjami v zagrebški prestolnici

 
Bistro Apetit, Zagreb, Hrvaška, 4
Dva polčasa nad strehami zagrebških vil

Želite tudi vi oceniti to gostilno? Uporabite, prosimo, spodnji obrazec.
Ocenite lahko vse ali le posamezne kategorije.
Vaše ocene se bodo avtomatsko dodale Ocenam bralcev.

Želite dodati še svoj komentar? Vaš komentar je anonimen in ga bo Rad Dobrojem uporabil po svoji uredniški presoji. Če pa se želite podpisati, potem nam pišite tukaj.

Ocenjujem
Hrana
Vina
Postrežba
Ambient, čistoča, okolje, parking
Cena/kakovost
Komentar:
Prosimo, prepišite besedilo iz slike v polje spodaj (spam zaščita) : *
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND