Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 
Elena Arzak, San Sebastian, Španija
Po zajtrku v testno kuhinjo
Trendovska kulinarika
Sodobni pripomočki in sodobne kuharske tehnike na tečaju Igorja Jagodica za profesionalne kuharje v mariborskem hotelu Draš
Johannes King
Francoska morska rižota z nemškega Sylta
Wolfgang Puck
Avstrijec v Ameriki: pizza z dimljenim lososom in kaviarjem
Alain Ducasse
Spaghettini, lignji, sušeni paradižniki, mlada čebula in nekaj majhnih črnih oliv. In to bi naj bila velika jed največjega chefa na svetu?!
Dieter Mueller
Vsak teden chefovski recept za domače chefe - Piščančje prsi s špargljevim raviolom ter koruznim polpetom
Na gradu preprostih jedi in dovršenih okusov
Zlati kapital, maj 2011: gostilna Na gradu, Ljubljana in kuhar Damjan Fink
Kaj pa, če bi tokrat drugače?
Večerja z osmimi hodi, devetimi vini, tremi vinarji in dvema kuharjema je lahko le prijeten dogodek, po katerem si preveč sit, kar, seveda, nekaj stane. Lahko pa še nekaj ostane… Kaj sta nas naučila slovenski Janez Bratovž in hrvaški Maltežan Jeffrey J. Vella?
Novo v novi slovenski kuhinji
Zlati kapital, december 2010: Ana Roš, Andrej Kuhar, Janez Bratovž, Tomaž Kavčič
Massimiliano Alajmo izziva vodo
Zlati kapital, november 2010: Le Calandre, Padova, Italija
Štajerska vrhunskost sredi dunajskega Mestnega parka
Zlati kapital, junij 2010: Heinz Reitbauer, Steirereck, Dunaj
Spam je odpravljen
Pišete in ocenjujete, hvalite in grajate - Mariborski Florjan in Slovenska Istra
   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND