|
Elena Arzak, San Sebastian, Španija Po zajtrku v testno kuhinjo | Trendovska kulinarika Sodobni pripomočki in sodobne kuharske tehnike na tečaju Igorja Jagodica za profesionalne kuharje v mariborskem hotelu Draš | Johannes King Francoska morska rižota z nemškega Sylta | Wolfgang Puck Avstrijec v Ameriki: pizza z dimljenim lososom in kaviarjem | Alain Ducasse Spaghettini, lignji, sušeni paradižniki, mlada čebula in nekaj majhnih črnih oliv. In to bi naj bila velika jed največjega chefa na svetu?! | Dieter Mueller Vsak teden chefovski recept za domače chefe - Piščančje prsi s špargljevim raviolom ter koruznim polpetom | Na gradu preprostih jedi in dovršenih okusov Zlati kapital, maj 2011: gostilna Na gradu, Ljubljana in kuhar Damjan Fink | Kaj pa, če bi tokrat drugače? Večerja z osmimi hodi, devetimi vini, tremi vinarji in dvema kuharjema je lahko le prijeten dogodek, po katerem si preveč sit, kar, seveda, nekaj stane. Lahko pa še nekaj ostane… Kaj sta nas naučila slovenski Janez Bratovž in hrvaški Maltežan Jeffrey J. Vella? | Novo v novi slovenski kuhinji Zlati kapital, december 2010: Ana Roš, Andrej Kuhar, Janez Bratovž, Tomaž Kavčič | Massimiliano Alajmo izziva vodo Zlati kapital, november 2010: Le Calandre, Padova, Italija | Štajerska vrhunskost sredi dunajskega Mestnega parka Zlati kapital, junij 2010: Heinz Reitbauer, Steirereck, Dunaj | Spam je odpravljen Pišete in ocenjujete, hvalite in grajate - Mariborski Florjan in Slovenska Istra | |
|
|
|