Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Zadnje jagode
Zdrobov souffle z jagodno omako

Paella malo drugače
Zelenjavna paella

Jagode in kandirano sadje
Cassata krema z jagodami

Pomladanska lososova postrv
Lososova postrv na pomladni zelenjavi

Špinača in jurčki
Palačinke s špinačo in jurčki

Nedeljska sladica
Skutina souffle torta

Pomladanska tortilja
Tortilja s špinačo, korenjem in beluši

Kokos in rabarbara
Kokosova panna cotta in rabarbara z ingverjem

Puranji zrezki malo drugače
Puranji zrezki v koruzni skorjici,čemaževa majoneza in pire s šparglji

Čemaž in skuta
Quiche s čemažem, skuto in paradižnički

Šparglji in avokado
Zeleni šparglji z avokadovo omako

Velikonočni mafini
Mafini z jajčnim likerjem

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND