Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Mak in hruške
Makovo pecivo s hruškami

Tarte z brstičnim ohrovtom
Tarte z brstičnim ohrovtom

Vanilja in hruške
Vaniljeva krema s portom

Morski polpeti
Rbiji polpeti s kumarično omako

Leča in tofu
Zelenjavna enolončnica z dimljenim tofujem

Lignji in garnele
Lignji polnjeni z garnelami na rdeči polenti

Sladica iz polente
Praženec iz bele polente z dušenimi jabolki

Brokoli in paradižnički
Lazanja z brokolijem in paradižnički z rožmarinom

Sir in grozdje
Grozdni žele na kozjem siru

Polnjena jabolka
Creme brulee v štajerskem jabolku

Riba in jurčki
File zobatca na jurčkih s papriko

Slive in cimet
Tortice s slivami in cimetovo smetano

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND