Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Topinambur po štajersko
Topinambur v solati in kozji sir z bučnimi semeni

Zajček v vinu
Zajčje bedro v vinski omaki z artičokami

Krema s karamelo
Creme caramel

Por iz pečice
Porov narastek s krompirjevo skorjico

Telečji kotlet in rumena koleraba
Telečji kotlet na rumeni kolerabi in kremasta polenta

Jabolka in čokolada
Jabolčna tortica s čokoladno omako

Cvetača in leča
Kari s cvetačo in lečo

Lignji in bučke
Polnjeni lignji z bučkami in bazilikov pesto

Čokolada in orehi
Čokoladni flan z orehi in rumovo peno

Losos na koromaču
Losos na koromaču in bučkin pistou

Riba, artičoke in tartufi
Ribji file z artičokami in tartufi

Zimska juha s kostanji
Zimska juha iz gomoljnic in kostanji s timijanom

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND