Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Puranji zrezki iz pečice
Puranji zrezek z zelenimi šparglji in gorgonzolo

Tarte z rabarbaro
Tarte z rabarbaro

Piščančja jetrca in polenta na žaru
Saltimbocca iz piščančjih jetrc in polenta na žaru

Slovo od čemaža
Ajdova kaša s čemažem in ocvrtim sirom

Šparglji in čemaž
Polpeti s šparglji in čemažem, omaka z jurčki

Kardamom in korenje
Kolač s kardamomom in korenjem

Mavrahi in kozice
Ragu z mavrahi in pečenimi jadranskimi kozicami

Artičoke in topinambur
Gratin z artičokami in topinamburjem

Quiche s šunko
Quiche s šunko in kolerabo

Tuna z bučkami
Tuna z bučkami in marmelado iz šalotk

Losos in topinambur
Lososov file, maslo z lešniki in topinamburjev pire




   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND