Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Po martinovem
Račje prsi v omaki z jurčki, ocvrti cmok iz rdečega zelja in glazirani kostanji

Prvi beli tartufi
Goveji file s portsko omako in bela polenta s tartufi

Gobe in fižol
Mineštrone z gobami in fižolom

Buča maslenka
Rižota z bučo, žajbljem, mocarelo in kozicami

Skuta in paradižnički
Skutini cmočki na pečenih paradižnikih

Zajček, polenta in buča
Saltimbocca stolpič z zajčkom, polento in bučo

Riba, jurčki in bučno olje
File smuča na rižoti z jurčki in omako iz bučnega olja

Jesenski muffini
Muffini z rikoto, korenjem, lešniki in makom

Postrv in limona
Lososova postrv v limonovi omaki

Skuta in slive
Skutini cmoki s slivami

Piščanec in fige
Piščanec z limono in medenimi figami

Slive in rikota
Rikota tortica in slive v kompotu z rožmarinom

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND