Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Okusen zajtrk
Müsli z malinami in jogurtom

Poletna panna cotta
Panna cotta s sivko, breskovim pirejem in bučnim krokantom

Krompir in dimljena postrv
Krompirjev resti z dimljeno postrvijo

Riba in grah
Ribji file na grahovi omaki z žafranom

Češnje na tortici
Bananina tortica s češnjami

Alain Ducasse
Spaghettini z lignji

Dieter Mueller
Piščančje prsi s špargljevim raviolom ter koruznim polpetom




Kokos in jagode
Kokosov creme brulee z jagodami

Lososovi polpeti
Lososovi polpeti na beluševem raguju s pehtranom

Jagode in marcipan
Jagode z marcipanovo kremo

Damjan Fink - Na Gradu
Goveji jezik s šparglji, staranim planinskim sirom in svežimi zelišči

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND