Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Por in kozice
Tarte s porom, kozicami in koruzo

Pečena jesenska zelenjava
Jesenska zelenjava iz pečice z gorgonzolo




Nedeljsko kosilo
Govedina z jogurtovo majonezo in restijem

Suhi jurčki in buča
Rižota s suhimi jurčki in bučino omako

Johannes King
Rižota Bouillabaisse

Brezmesna polnjena paprika
Polnjena paprika z ješprenjem, gobicami in sirom

Polpeti in lisičke
Puranji polpeti na omaki iz lisičk

Palačinke malo drugače
Palačinke s špinačo

Hrustljava postrv in pira
Lososova postrv na pirini rižoti

Piščanec iz pečice
Pečen piščanec z gobami in paradižnički

Zadnje slive
Rustikalna slivova krostata z verbeno

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND