Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Hrustljava pizza
Hrustljava pizza z zeljem in pršutom
Koromač in polenta
Koromačeva bolonjska omaka na kremasti polenti
Zimske testenine
Bleki z zeljem in bučnimi semeni
Špageti z gobami
Špageti z rjavimi šampinjoni in peteršiljem
Avokado in tuna
Tatarski avokada in tune
Božična juha
Bučna juha s karijem in hrustljavimi kozicami
Dunajski malo drugače
Dunajski zrezek s hrenom
Zelje iz voka
Pekoče pečeno zelje s kozicami
Paradižnikov pesto
Penne s paradižnikovim pestom in kozjim sirom
Pariško maslo
Cafe de Paris maslo na steaku
Jesenske testenine
Peresniki s čičeriko, rožmarinom in česnom
Jesenski vaflji
Mandljevi vaflji z jabolčno čežano
   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND