Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Poletna panakota
Panna cotta z limončelom in sadjem
Poletna pašta
Testenine z melancani, papriko in česnom
Poletna hrustljavka
Hrustljavka z bučkami in pršutom
Poletni lignji
Lignji s papriko in baziliko
Lignji, krompir in koriander
Krompirjeva ponev z lignji
Beluši iz pečice
Beluši z mocarelo, paradižnički in baziliko

Cvetača in koriander
Cvetačna juha s kokosovim mlekom in koriandrom
Rostbif za ligo prvakov
Rostbif in oxford omaka
Šparglji na milanski način
Šparglji z jajcem in parmezanom
Šparglji in losos
Tajska ponev s šparglji in lososom
Mlada čebula in parmezan
Juha z mlado čebulo in parmezanovim čipsom
   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND