Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Pomlad se bliža
Pečeni črni koren in peteršiljev pesto z bučnimi semeni
December
Pečena jetrca z jabolki in grahov pire
Presenečenje
Mousse dimljene postrvi z vinskim želejem
Souffle
Skutin narastek
Prijateljica
Piščančja jetrca v ovoju slanine na žafranovi polenti
Njun paradoks
Sirovi špecli s čebulo in hruško
Da ni le krompir
Pečeni jurčki z orehi
Samo krompir
Pečen krompir z zelišči in suhimi paradižniki
Ona zanj: kdo kuha doma?
Morska žaba z jurčki in koromačem
Zajček
Zajčji file z gorčično zeliščno omako
Bolečina
Zrezek z gorčico in parmezanom ter dušeni fižol s čebulo
Cesarsko
Praženec z bučnimi semeni
   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND