 |
Gostiln v bazi: 583 Ocenjenih gostiln: 493 |
|
Mak, Maribor, 2011 leto obiska: april 2011 Mladostna kreativnost in mednarodno vrhunsko znanje; jedi s podpisom
     

| Martin Berasategui, San Sebastian, Španija, 6 leto obiska: april 2011 Visoka in avtorska kuhinja baskovskega velikega chefa
     

| Pirc, Rova, 3 leto obiska: april 2011 Ocvrti piščanci, s kožo in brez
     

| Istrska klet, Pomjan, 3 leto obiska: april 2010 Velika skleda bobičev
     

| Pikol, Nova Gorica, 4 leto obiska: april 2010 Umetnost morskega okusa
     

| Pri Levu, Ljubljana, 4 leto obiska: april 2010 Včasih krača, danes kračka
     

| Brančurnik, Prevalje, 2 leto obiska: april 2009 Gostilna s tradicijo in brado
     

| Gostilna Rajh, Bakovci, 5 leto obiska: april 2009 Dobrodošli v tradiciji in prihodnosti!
     

| Harfa, Ljubljana, 2009 leto obiska: april 2009 Kulinarični instrument za poslovneže
     

| Ošterija Debeluh, Brežice, 5 leto obiska: april 2009 Čevapčiči in haute cuisine
     

| Pepenero pepebianco, Trst, Italija, 4,5 leto obiska: april 2009 Črno-beli poper sredi Trsta
     

| Primus, Ptuj, 2 leto obiska: april 2009 Grand hotel tudi à la carte
     

| |
|
|
|