Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Novi Kliček
Prenovljena gostinska ponudba sredi mariborskega parka

Ouzeri Elena
Ouzeria: sirtaki, ouzo, retsina, souvlaki...

Mlado vino
Mlada vina na slovenskem pohodu

Štajerci
7. slovenski festival vin v ljubljanskem Slonu

Yamamoto sushibar
Japonec v Gradcu

Špargljevo vino
Sezona špargljev se začne v drugi polovici aprila in traja do konca junija

David Vračko v Coburgu
Slovenec chef de partie v vrhunski dunajski restavraciji

Vino in kava
Nekdanji sommelier Alaina Ducassa, najbolj slavljenega kuharja sedanjega časa, Belgijec Pieter Verhejde je med 25 štajerskimi vini izbral 15 svojih favoritov

Praline
Danilo Freguja, ambasador čokolade in nosilec zlate ter dveh srebrnih medalj s svetovnih slaščičarskih prvenstev

Marinič
Ko sem videl jedilnik, sem se prestrašil. Kako pojesti vse to?

Vinofaktura
Spet bomo v Mariboru objemali staro trto. Letošnja prireditev na Glavnem in Grajskem trgu bo še bogatejša in bolj pestra, saj se bo predstavilo kar 18 mariborskih vinogradnikov pa številne turistične, ekološke in integrirane kmetije, restavracije, društva, aktivi, šole, vrtnarji, oljarji, sadjarji, umetniki, glasbeniki. Vse to, od danes do sobote.

Grebenšek
Gostilna (nad vrati piše sicer okrepčevalnica) Grebenšek v Belih vodah blizu Šoštanja je že več kot sto let znana po divjačini. Toda ne v nedeljo! Takrat strežejo nedeljska družinska kosila. A to vi zdaj veste, nisva pa vedela midva minulo nedeljo... In sva tako jedla pač to, kar v nedeljo je vsaj tričetrt Slovencev.

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND