Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Stožice
Da ne bi bili žejni in lačni bi si na otvoritev nogometnega stadiona Stožice morali prinesti s seboj

Logarski kot
Kjer v knjigi vtisov piše v angleškem jeziku:

Park hotel Ptuj
Nastal ni muzej, temveč pravi mestni, družinski in butični hotel z dušo, ki zato ne vabi tistih, ki bi radi le prespali, temveč tiste, ki bi radi tudi odkrivali in doživeli

Ozmec
Ko gospodar stopi za štedilnik, gospodarica pa med goste

Viking, Limski kanal
Ko si na dopustu in v kratkih hlačah, morajo ribe, ki ti jih prinesejo na pladnju, dišati po morju, klapavice, ki so v Limskem kanalu doma, pa morajo z njim razredčiti buzaro

Modana
Vino & hrana nima modno, temveč domačinsko ime, saj je Medana pravzaprav Modana

Ponvica
Čevapčič je zvit, saj bi drugače gledal čez rob

Manzioli
Že Casanovi naj bi izolska vina lajšala dolgočasne dni v beneški ječi.

Pri Žerjavu
Se splača počakati, pa čeprav jim Dolanc več ne nabira gob

Kobarid
Nove slovenske kuhinje ni brez stare! Zato na tradiciji in regionalnosti ne gradi le Franko, temveč je Kobarid najbrž kraj z največ dobrimi gostilnami na prebivalca na Slovenskem.

Černuta
Domnove ovce so slavne! Lani so splezale tako visoko, da ni bilo več poti nazaj in so jih morali reševati s helikopterjem.

Veli Jože
V Rovinju je dovolj sončkov. Na vrhu, po imenu, metrih in kakovosti je Monte, na drugi strani je Blu, kjer sediš na obali, na najlepših skalah je Puntulina, rezanci z jastogom so najboljši pri Gianninu, cocktaili, najdražji, toda najbolj romantični, so pri Valentinu… Toda najbolj polno ima Veli Jože!

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND