Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 


Dobrojedov dnevnik 14-09
Ko zunaj dežuje, se lahko naučimo peči jajca - Namesto divjih špargljev pomladno pospravljanje zimskega hladilnika - Bouillabaisse zaradi rouilla

Dobrojedov dnevnik 13-09
Zopor krizo: s kumkvatom iz domačega zimskega vrta in čemažem iz zelene pomladne kotanje sredi gozda

Dobrojedov dnevnik 12-09
O puranjih in piščančjih jetrcih, pa še malo pudinga vmes

Dobrojedov dnevnik, 11-09
Kitajci in zajtrk - Testenine in riba - Nočna mora in hamburgerji - Gogle in Obama - Suši in gostilničarji - Tunina in mango - Prava in lažna pohorska omleta

Dobrojedov dnevnik, 10-09
Kako se peče pomfrit - Provokacija na pepelnični pust - Bradati huj in domači pehtran - Domače in družabne pice - Dunajski in pomfrit, prvič po 25 letih

Dobrojedov dnevnik 33
Kaj imata skupnega smučanje v Kitzbuehlu in testenine z redukcijo sladkega vina? Peteline...

Dobrojedov dnevnik 32
O preveč učenih receptih, ko je potrebna pomoč kulinaričnega detektiva

Dobrojedov dnevnik 31
Vacherin Mont d'Or, od septembra do marca

Dobrojedov dnevnik 30
O Stroganovih, Chateaubriandih in ribjih palčkah

Dobrojedov dnevnik 29
Če še ne veste, kaj boste kuhali za Silvestrovo

Dobrojedov dnevnik 28
Vsi smo dobre volje danes, saj nam kuha mojster Janez, so rekli člani slovenskega Chaine des Rotisseurs, ko so se v restavraciji JB v Ljubljani zbrali na zadnjem letošnjem srečanju

Dobrojedov dnevnik 27
Chaine des Rotisseurs, 1. Diner Amical - Rožmarin ima svoj duh... v Mariboru tudi svoj okus! - Restavracija Rožmarin, Maribor, 20. november 2008

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND