Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 
Wolfgang Puck
Avstrijec v Ameriki: pizza z dimljenim lososom in kaviarjem
Alain Ducasse
Spaghettini, lignji, sušeni paradižniki, mlada čebula in nekaj majhnih črnih oliv. In to bi naj bila velika jed največjega chefa na svetu?!
Dieter Mueller
Vsak teden chefovski recept za domače chefe - Piščančje prsi s špargljevim raviolom ter koruznim polpetom
Na gradu preprostih jedi in dovršenih okusov
Zlati kapital, maj 2011: gostilna Na gradu, Ljubljana in kuhar Damjan Fink
Kaj pa, če bi tokrat drugače?
Večerja z osmimi hodi, devetimi vini, tremi vinarji in dvema kuharjema je lahko le prijeten dogodek, po katerem si preveč sit, kar, seveda, nekaj stane. Lahko pa še nekaj ostane… Kaj sta nas naučila slovenski Janez Bratovž in hrvaški Maltežan Jeffrey J. Vella?
Novo v novi slovenski kuhinji
Zlati kapital, december 2010: Ana Roš, Andrej Kuhar, Janez Bratovž, Tomaž Kavčič
Massimiliano Alajmo izziva vodo
Zlati kapital, november 2010: Le Calandre, Padova, Italija
Štajerska vrhunskost sredi dunajskega Mestnega parka
Zlati kapital, junij 2010: Heinz Reitbauer, Steirereck, Dunaj
Spam je odpravljen
Pišete in ocenjujete, hvalite in grajate - Mariborski Florjan in Slovenska Istra
Ukinjanje ocenjevalcev
Pišete in ocenjujete, hvalite in grajate - Mladina brez Konzuma, Finance (začasno) brez Sršena
Slabe izkušnje
Pišete in ocenjujete, hvalite in grajate - Plavi podrum, Maxim, Pri Markotu
Knjiga in internet
Pišete in ocenjujete, hvalite in grajate - Knjiga o slovenskih gostilnah in bralci tudi na Hrvaškem
   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16   
 
Za sladko razvajanje
Tortica z nugatom in smokvami
Izberite recept            
 
 
Pečena paprika na testeninah
Špageti in paradižnikova omaka s pečenimi paprikami

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND