Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Hitre testenine [ -on zanjo- ]
Ravioli na omaki iz koromača, paradižnika in oliv

Mediteranski okusi [ -on zanjo- ]
Testenine s kozicami, lignji, porom in olivami

Italijanski špecli [ -ona zanj- ]
Špecli z baziliko, porom in parmezanom

Jesenska hrustljavka [ -on zanjo- ]
Hrustljavka z jurčki, rožmarinom in dimljenim sirom

Omaka iz pečice [ -italijanska kuhinja- ]
Špageti, paradižniki iz pečice, in lisičke

Črni tartufi [ -on zanjo- ]
Rezanci s črnimi tartufi

Hitro kosilo [ -on zanjo- ]
Rezanci s svežo paradižnikovo omako

Večerja na terasi [ -on zanjo- ]
Testenine z gorgonzolo in rikoto

Ravioli in grah [ -on zanjo- ]
Ravioli na grahovi kremi in drobtine s čilijem

Šparglji in špageti [ -italijanska kuhinja- ]
Zeleni šparglji s slanino, paradižnikova salsa in gratinirani špageti

Prve artičoke [ -on zanjo- ]
Testenine z artičoko in pikantno klobaso

Mlinci malo drugače [ -vegetarijansko- ]
Šampinjoni s šalotko in portovcem na mlincih

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   
 
Mavrahi in cvetača
Lososova postrv, mavrahi in cvetačni tris
Izberite recept            
 
 
Velikonočni zajtrk
Kruhki s šparglji in prepeličjim jajcem

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Debelo meso je moderno


El Gaucho, Gradec, Avstrija

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND