Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Pečena paprika na testeninah [ -on zanjo- ]
Špageti in paradižnikova omaka s pečenimi paprikami

Enostavno kosilo [ -francoska kuhinja- ]
Quiche z lisičkami, zelišči in mlado čebulo

Hitre testenine [ -on zanjo- ]
Ravioli na omaki iz koromača, paradižnika in oliv

Mediteranski okusi [ -on zanjo- ]
Testenine s kozicami, lignji, porom in olivami

Italijanski špecli [ -ona zanj- ]
Špecli z baziliko, porom in parmezanom

Jesenska hrustljavka [ -on zanjo- ]
Hrustljavka z jurčki, rožmarinom in dimljenim sirom

Omaka iz pečice [ -italijanska kuhinja- ]
Špageti, paradižniki iz pečice, in lisičke

Črni tartufi [ -on zanjo- ]
Rezanci s črnimi tartufi

Hitro kosilo [ -on zanjo- ]
Rezanci s svežo paradižnikovo omako

Večerja na terasi [ -on zanjo- ]
Testenine z gorgonzolo in rikoto

Ravioli in grah [ -on zanjo- ]
Ravioli na grahovi kremi in drobtine s čilijem

Šparglji in špageti [ -italijanska kuhinja- ]
Zeleni šparglji s slanino, paradižnikova salsa in gratinirani špageti

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   
 
Banoffee pie
Pita s karamelo, banano in smetano
Izberite recept            
 
 
Nedeljski zajtrk
Namaz iz piščančjih prsi s karijem

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND