Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Hitra bolonjska omaka [ -on zanjo- ]
Paccheri s pikantnim ragujem

Pečena paprika  [ -on zanjo- ]
Špageti in paradižnikova omaka s pečenimi paprikami

Enostavno kosilo [ -francoska kuhinja- ]
Quiche z lisičkami, zelišči in mlado čebulo

Hitre testenine [ -on zanjo- ]
Ravioli na omaki iz koromača, paradižnika in oliv

Mediteranski okusi [ -on zanjo- ]
Testenine s kozicami, lignji, porom in olivami

Italijanski špecli [ -ona zanj- ]
Špecli z baziliko, porom in parmezanom

Jesenska hrustljavka [ -on zanjo- ]
Hrustljavka z jurčki, rožmarinom in dimljenim sirom

Omaka iz pečice [ -italijanska kuhinja- ]
Špageti, paradižniki iz pečice, in lisičke

Črni tartufi [ -on zanjo- ]
Rezanci s črnimi tartufi

Hitro kosilo [ -on zanjo- ]
Rezanci s svežo paradižnikovo omako

Večerja na terasi [ -on zanjo- ]
Testenine z gorgonzolo in rikoto

Ravioli in grah [ -on zanjo- ]
Ravioli na grahovi kremi in drobtine s čilijem

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   
 
Mak in hruške
Makovi kolački s hruško in brusnicami
Izberite recept            
 
 
Pisana jesenska solata
Sladki krompir, mocarela, bučno olje

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND