Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Beli šparglji ali črni koren? [ -on zanjo- ]
Gratinirane pokrovače s črnim korenom

Šparglji na milanski način [ -on zanjo- ]
Šparglji z jajcem in parmezanom

Hitro kosilo [ -on zanjo- ]
Ponev s špinačo, chorizom in paradižnikom

Ješprenj, kozice in cvetača [ -za goste- ]
Ješprenj s cvetačno kremo, tartufi in kozicami

Topinambur in tartufi [ -on zanjo- ]
Topinamburjeva tortica s črnimi tartufi

Skuta in paradižnički [ -vegetarijansko- ]
Skutini cmočki na pečenih paradižnikih

Zadnji jurčki [ -on zanjo- ]
Pečeni jurčki s parmezanom in peteršiljevim oljem

Španski tapas [ -on zanjo- ]
Kozice kot španski tapas

Cvetača malo drugače [ -za goste- ]
Cvetačne tortice

Lisičke in mak [ -za goste- ]
Lisičkin narastek z makovo omako

Flan z ostrigarji [ -on zanjo- ]
Flan z ostrigarji

Topla sirova terina [ -on zanjo- ]
Topla sirova terina

   1 2   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Slovo od žara
Lososova postrv v foliji z mlado čebulo

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND