Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Beli šparglji ali črni koren? [ -on zanjo- ]
Gratinirane pokrovače s črnim korenom

Šparglji na milanski način [ -on zanjo- ]
Šparglji z jajcem in parmezanom

Hitro kosilo [ -on zanjo- ]
Ponev s špinačo, chorizom in paradižnikom

Ješprenj, kozice in cvetača [ -za goste- ]
Ješprenj s cvetačno kremo, tartufi in kozicami

Topinambur in tartufi [ -on zanjo- ]
Topinamburjeva tortica s črnimi tartufi

Skuta in paradižnički [ -vegetarijansko- ]
Skutini cmočki na pečenih paradižnikih

Zadnji jurčki [ -on zanjo- ]
Pečeni jurčki s parmezanom in peteršiljevim oljem

Španski tapas [ -on zanjo- ]
Kozice kot španski tapas

Cvetača malo drugače [ -za goste- ]
Cvetačne tortice

Lisičke in mak [ -za goste- ]
Lisičkin narastek z makovo omako

Flan z ostrigarji [ -on zanjo- ]
Flan z ostrigarji

Topla sirova terina [ -on zanjo- ]
Topla sirova terina

   1 2   
 
Poletna večerja
Quiche s paradižniki, kozjim sirom in pehtranom
Izberite recept            
 
 
Priloga k žaru
Paradižnikova solata z avokadom in koriandrom

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND