Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 




Belgijski radič po dunajsko
Ocvrt belgijski radič z garnelami in piščancem

Makov sufle
Makov sufle

Smuč in leča
Smuč na leči s panceto in paradižnikov konkase

Goveji file na način stroganov
Goveji file na način stroganov

Ohrovt in krompir
Pečeni krompirjevi svaljki in dušeni ohrovt

Potočni raki in krompir
Pečen krompir s potočnimi raki in porom

Losos in sladkorni grah
Lososov tatarski s sladkornim grahom

Božična sladica
Božični puding in marelice v punču

Vlivanci in kozice
Vlivanci s karijem, mladim zeljem in kozicami

Teletina, šalotke in zelena
Telečji file in krompirjev gratin z zeleno

Buče in zdrob
Golaž z bučo in zdrobov narastek s sirom

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38   
 
Zlatovščica za goste
Zlatovščica na zelju v šampanjski omaki
Izberite recept            
 
 
Jesenska palačinka
Palačinka s šitaki gobami in slanino

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND