Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Vlivanci in kozice
Vlivanci s karijem, mladim zeljem in kozicami

Teletina, šalotke in zelena
Telečji file in krompirjev gratin z zeleno

Buče in zdrob
Golaž z bučo in zdrobov narastek s sirom

Sladki kostanji
Kostanjeva tortica z vaniljevim sladoledom

Melancani in kozji sir
Lazanja iz melancan, paprike in kozjega sira

Marelice in marcipan
Skutni cmoki z marelicami in marcipanom

Bučke in sezam
Bučkini polpeti v sezamovi skorjici

Slivov zavitek
Zavitek s slivami in orehi

Ribji polpeti
Polpeti iz lososove postrvi na zeliščni kremi




Paradižnikova rižota
Paradižnikova rižota

Polenta in gorgonzola
Polenta z gorgonzolo in lisičkami

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38   
 
Mavrahi in cvetača
Lososova postrv, mavrahi in cvetačni tris
Izberite recept            
 
 
Velikonočni zajtrk
Kruhki s šparglji in prepeličjim jajcem

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Debelo meso je moderno


El Gaucho, Gradec, Avstrija

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND