Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Makov sufle
Makov sufle

Smuč in leča
Smuč na leči s panceto in paradižnikov konkase

Goveji file na način stroganov
Goveji file na način stroganov

Ohrovt in krompir
Pečeni krompirjevi svaljki in dušeni ohrovt

Potočni raki in krompir
Pečen krompir s potočnimi raki in porom

Losos in sladkorni grah
Lososov tatarski s sladkornim grahom

Božična sladica
Božični puding in marelice v punču

Vlivanci in kozice
Vlivanci s karijem, mladim zeljem in kozicami

Teletina, šalotke in zelena
Telečji file in krompirjev gratin z zeleno

Buče in zdrob
Golaž z bučo in zdrobov narastek s sirom

Sladki kostanji
Kostanjeva tortica z vaniljevim sladoledom

Melancani in kozji sir
Lazanja iz melancan, paprike in kozjega sira

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38   
 
Poletna večerja
Quiche s paradižniki, kozjim sirom in pehtranom
Izberite recept            
 
 
Priloga k žaru
Paradižnikova solata z avokadom in koriandrom

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND