Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Goveji file na način stroganov
Goveji file na način stroganov

Ohrovt in krompir
Pečeni krompirjevi svaljki in dušeni ohrovt

Potočni raki in krompir
Pečen krompir s potočnimi raki in porom

Losos in sladkorni grah
Lososov tatarski s sladkornim grahom

Božična sladica
Božični puding in marelice v punču

Vlivanci in kozice
Vlivanci s karijem, mladim zeljem in kozicami

Teletina, šalotke in zelena
Telečji file in krompirjev gratin z zeleno

Buče in zdrob
Golaž z bučo in zdrobov narastek s sirom

Sladki kostanji
Kostanjeva tortica z vaniljevim sladoledom

Melancani in kozji sir
Lazanja iz melancan, paprike in kozjega sira

Marelice in marcipan
Skutni cmoki z marelicami in marcipanom

Bučke in sezam
Bučkini polpeti v sezamovi skorjici

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38   
 
Enostavna sladica
Marelični crumble
Izberite recept            
 
 
Dopustniški spomin
Hobotnica iz pečice

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND