Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Kumarice in krompir
Kumarični ragu v pečenem krompirju

Marelice in čokolada
Marelični zavitek s čokolado

Slive in brioš
Kruhov narastek s slivami




Lisičke in tuna
Rižota z lisičkami in tuna na žaru

Ješprenj malo drugače
Juha z ješprenjem in lisičkami

Polenta in kozji sir
Polenta z kozjim sirom in paradižniki

Lazanja z lisičkami
Lazanja z lisičkami in mocarelo

Češnjev narastek
Češnjev narastek

Čokolada in kava
Čokoladna pena s kavno kremo

Prve lisičke
Lisičke v solati z bučnim oljem

Beluši z grahovo omako
Beluši z grahovo omako

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38   
 
Enostavno kosilo
Quiche z lisičkami, zelišči in mlado čebulo
Izberite recept            
 
 
Divja zelišča
V divjih zeliščih pečen camembert

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND