Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Lisičke in tuna
Rižota z lisičkami in tuna na žaru

Ješprenj malo drugače
Juha z ješprenjem in lisičkami

Polenta in kozji sir
Polenta z kozjim sirom in paradižniki

Lazanja z lisičkami
Lazanja z lisičkami in mocarelo

Češnjev narastek
Češnjev narastek

Čokolada in kava
Čokoladna pena s kavno kremo

Prve lisičke
Lisičke v solati z bučnim oljem

Beluši z grahovo omako
Beluši z grahovo omako

Krompir in beluši
Krompirjeva solata z beluši in redkvicami

Španska mrzla juha
Gaspačo in nabodalo s kozicami

Rabarbara in marcipan
Tortice z rabarbaro in marcipanom

Čemaž in beluši
Čemaževi njoki z beluši

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38   
 
Mavrahi in cvetača
Lososova postrv, mavrahi in cvetačni tris
Izberite recept            
 
 
Velikonočni zajtrk
Kruhki s šparglji in prepeličjim jajcem

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Vinski lokal Maitz


Maitz s kuhinjo, ki je podrejena lokalnim sestavinam in prilagojena sodobnemu ambientu, razširja tradicionalno ponudbo vinotočev na avstrijski južno-štajerski vinski cesti

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND