Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Skuta in jabolka
Skutin praženec in jabolka z vaniljo

Tunovi polpetki
Tunovi ocvrtki s čebulo in sladko-kislo omako s koriandrom

Krompir iz pečice
Krompirjev gratin s šampinjoni

Goveje ličnice
Dušene goveje ličnice

Mak in slive
Makovo pecivo s slivami

Tarte z bučo
Tarte z bučo, posušenimi paradižniki in mocarelo

Čokolada in mandlji
Čokoladna torta z mandlji

Krompir in hokaido buča
Gratiniran krompir s sušenimi paradižniki, pinjolami in česnom

Slive in koruzna moka
Slivovo pecivo iz koruzne moke

Melancane na polenti
Zvitki iz melancan na paradižnikovi omaki in beli polenti

Piščanec in buča
Piščanec z bučo, krompirjem in paradižniki iz pečice

Brezmesni polpeti
Brezmesni polpeti s pehtranom in bučo

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39   
 
Flummery, flameri, zdrobov puding
Zdrobov puding z rabarbaro
Izberite recept            
 
 
Dimljena postrv in šparglji
Tatar dimljene postrvi, hrenova krema in šparglji

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Najboljša koča najbolj znanega smučišča


Restavracija Tivoli, Cortina d’Ampezzo

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND