Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Melancane na polenti
Zvitki iz melancan na paradižnikovi omaki in beli polenti

Piščanec in buča
Piščanec z bučo, krompirjem in paradižniki iz pečice

Brezmesni polpeti
Brezmesni polpeti s pehtranom in bučo

Creme brulee s citronko
Creme brulee s citronko

Telečji priželjc in lisičke
Telečji priželjc s kruhovimi cmočki na lisičkah v omaki

Kumarice in krompir
Kumarični ragu v pečenem krompirju

Marelice in čokolada
Marelični zavitek s čokolado

Slive in brioš
Kruhov narastek s slivami




Lisičke in tuna
Rižota z lisičkami in tuna na žaru

Ješprenj malo drugače
Juha z ješprenjem in lisičkami

Polenta in kozji sir
Polenta z kozjim sirom in paradižniki

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38   
 
Zlatovščica za goste
Zlatovščica na zelju v šampanjski omaki
Izberite recept            
 
 
Jesenska palačinka
Palačinka s šitaki gobami in slanino

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND