Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Ocvrt zrezek malo drugače
Piccata s parmezanom na testeninah s paradižnički

Pomladna rižota
Rižota s sladkornim grahom in hrustljavimi kozicami

Prva špinača
Quiche s špinačo in šampinjoni

Bela čokolada in rožmarin
Bela čokoladna krema z rožmarinom in granatno jabolko

Trska, črn riž in mandlji
Trska s črnim rižem in mandljevo omako

Zimski pastičo
Pastičo s treviškim radičem

Jelen, kostanji in madeira
Jelenov file s kostanjevo skorjico v madeira omaki

Banana in višnje
Bananin sufle in višnje v omaki

Zimski brezmesni polpeti
Polnozrnati polpeti s sirom, šampinjoni in motovilcem

Zlatovščica in leča
Zlatovščica na lečinem kariju in pire iz zelene

Zlatovščica in pira
Zlatovščica na špinači in pirin flan

Čokoladna sladica
Čokoladni puding s pistacijo in vaniljevim sladoledom

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40   
 
Mak in hruške
Makovi kolački s hruško in brusnicami
Izberite recept            
 
 
Pisana jesenska solata
Sladki krompir, mocarela, bučno olje

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND