Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Zimski pastičo
Pastičo s treviškim radičem

Jelen, kostanji in madeira
Jelenov file s kostanjevo skorjico v madeira omaki

Banana in višnje
Bananin sufle in višnje v omaki

Zimski brezmesni polpeti
Polnozrnati polpeti s sirom, šampinjoni in motovilcem

Zlatovščica in leča
Zlatovščica na lečinem kariju in pire iz zelene

Zlatovščica in pira
Zlatovščica na špinači in pirin flan

Čokoladna sladica
Čokoladni puding s pistacijo in vaniljevim sladoledom

Fižol s klobaso
Fižolova enolončnica s salsicco

Zelje iz pečice
Zelje, slanina in čebula iz pečice

Svinjski file v poprovi omaki
Svinjski file v poprovi omaki

Postrv in buča
Postrvji file na bučni rižoti

Zimski lignji
Lignji, fižolov pire in koromač

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39   
 
Flummery, flameri, zdrobov puding
Zdrobov puding z rabarbaro
Izberite recept            
 
 
Dimljena postrv in šparglji
Tatar dimljene postrvi, hrenova krema in šparglji

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Najboljša koča najbolj znanega smučišča


Restavracija Tivoli, Cortina d’Ampezzo

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND