Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Svinjski file v poprovi omaki
Svinjski file v poprovi omaki

Postrv in buča
Postrvji file na bučni rižoti

Zimski lignji
Lignji, fižolov pire in koromač

Čokolada iz gozda
Jelenov file v čokoladni omaki

Koromač v lazanji
Lazanja s koromačevo bolonjsko omako

Sočna jabolčna torta
Ruska jabolčna torta

Predjed iz kozarca
Mousse iz piščančjih jetrc s hruškovim želejem

Čokolada in kostanji
Čokoladno-kostanjev tiramisu

Račje prsi za goste
Račje prsi, zelje, leča in šampinjoni

Zdrava večerja
Motovilec, rdeča pesa in kostanji

Por in kozice
Tarte s porom, kozicami in koruzo

Pečena jesenska zelenjava
Jesenska zelenjava iz pečice z gorgonzolo

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38   
 
Zlatovščica za goste
Zlatovščica na zelju v šampanjski omaki
Izberite recept            
 
 
Jesenska palačinka
Palačinka s šitaki gobami in slanino

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND