Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Postrv in buča
Postrvji file na bučni rižoti

Zimski lignji
Lignji, fižolov pire in koromač

Čokolada iz gozda
Jelenov file v čokoladni omaki

Koromač v lazanji
Lazanja s koromačevo bolonjsko omako

Sočna jabolčna torta
Ruska jabolčna torta

Predjed iz kozarca
Mousse iz piščančjih jetrc s hruškovim želejem

Čokolada in kostanji
Čokoladno-kostanjev tiramisu

Račje prsi za goste
Račje prsi, zelje, leča in šampinjoni

Zdrava večerja
Motovilec, rdeča pesa in kostanji

Por in kozice
Tarte s porom, kozicami in koruzo

Pečena jesenska zelenjava
Jesenska zelenjava iz pečice z gorgonzolo

Čokolada in buča
Čokoladno kokosova panna cotta in bučni kompot

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38   
 
Za sladko razvajanje
Tortica z nugatom in smokvami
Izberite recept            
 
 
Pečena paprika na testeninah
Špageti in paradižnikova omaka s pečenimi paprikami

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND