Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Zdrava večerja
Motovilec, rdeča pesa in kostanji

Por in kozice
Tarte s porom, kozicami in koruzo

Pečena jesenska zelenjava
Jesenska zelenjava iz pečice z gorgonzolo

Čokolada in buča
Čokoladno kokosova panna cotta in bučni kompot

Nedeljsko kosilo
Govedina z jogurtovo majonezo in restijem

Suhi jurčki in buča
Rižota s suhimi jurčki in bučino omako

Johannes King
Rižota Bouillabaisse

Brezmesna polnjena paprika
Polnjena paprika z ješprenjem, gobicami in sirom

Polpeti in lisičke
Puranji polpeti na omaki iz lisičk

Palačinke malo drugače
Palačinke s špinačo

Hrustljava postrv in pira
Lososova postrv na pirini rižoti

Piščanec iz pečice
Pečen piščanec z gobami in paradižnički

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38   
 
Mavrahi in cvetača
Lososova postrv, mavrahi in cvetačni tris
Izberite recept            
 
 
Velikonočni zajtrk
Kruhki s šparglji in prepeličjim jajcem

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Debelo meso je moderno


El Gaucho, Gradec, Avstrija

 

   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND