Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 541
Ocenjenih gostiln: 450

 
Hotel Evropa, Celje, 2008  leto obiska: november 2008
Celje (spet) živi v Evropi


Tramšek, Ivanjkovci, 4  leto obiska: november 2008
Na pot zgolj zaradi nje


Za Gradom, Koper, 4  leto obiska: november 2008
Rodica, kjer se je tudi z ušesi


Casa Nostromo, Piran, 4  leto obiska: marec 2014
Zamrznjeno morje namesto rib


Mala hiža, Mačkovec, Hrvaška, 4  leto obiska: marec 2014
Iz dveh hiš ena hiža


Orsone, Čedad, Italija, 5,5  leto obiska: marec 2014
Bastianichev fine-dining v čedadskem Medvedu


TaBar, Ljubljana, 3,5  leto obiska: marec 2014
Veliki spisek majhnih jedi


Pri Gorjancu, Brezovica, 3,5  leto obiska: marec 2013
Za stalne goste, že dvesto let


Restaurant San Rocco, Brtonigla, 4,5  leto obiska: marec 2013
Sveti Rok, avtorski in istrski


Restavracija 2864, Bohinjska Bistrica, 2,5  leto obiska: marec 2013
Restavracija triglavske višine


Restavracija L, hotel Lone, Rovinj, 4  leto obiska: marec 2013
Priskin design na Zlatem rtu


Restavracija Nebotičnik, Ljubljana, 3,5  leto obiska: marec 2013
Deseto nadstropje nostalgije


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46   
 
Zlatovščica za goste
Zlatovščica na zelju v šampanjski omaki
Izberite recept            
 
 
Jesenska palačinka
Palačinka s šitaki gobami in slanino

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND