Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 584
Ocenjenih gostiln: 494

 
Štajerska hiša kulinarike, Gočova, 3,5  leto obiska: november 2011
Sodobni štajersko-mednarodni fusion


Devetak, Sovodnje, Italija, 4  leto obiska: november 2010
Modernizirana tradicionalna kraška in briška kuhinja; šelinka in supeta


Evergreen, Smlednik, 3,5  leto obiska: november 2010
Z vonjem po Mediteranu in z nostalgijo po slovenski domači kuhinji; žganci in sacher


Lovenjak, Polana, 2  leto obiska: november 2010
Prekmurska kuhinja in morske jedi; štrkova žabja juha


Onyx, Budimpešta, 5,5  leto obiska: november 2010
Vrhunska sodobna kuhinja pod vplivom tradicionalne madžarske kuhinje; Somló kolač v kozarcu


Promenada, Bled 5,5  leto obiska: november 2010
Pri kuharju z veliko začetnico


Žeja, Ozeljan, 4,5   leto obiska: november 2010
Izvorni morski okusi


Al Sorriso, Soriso, Italija, 5,5  leto obiska: november 2009
Tri zvezdice za nasmeh


Asado, Levec, 2,5  leto obiska: november 2009
Formula za uspeh


Denk, Zg. Kungota, 5  leto obiska: november 2009
Pa kako to naredi?


Gostilna pri Danilu, Reteče, 5  leto obiska: november 2009
Pri loški mešti


Gostilna pri lipi, Muta, 3  leto obiska: november 2009
Pri rpičevi župi


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49   
 
Mak in hruške
Makovi kolački s hruško in brusnicami
Izberite recept            
 
 
Pisana jesenska solata
Sladki krompir, mocarela, bučno olje

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND