Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 514
Ocenjenih gostiln: 423

 
Konstantin Filippou, Dunaj, 4,5  leto obiska: november 2013
Kreativnost s pinceto


Gostilna pri šefu, Medvode, 2012  leto obiska: november 2012
Gostje iščejo prosto mizo


Gredič Avenanti, Ceglo, 4,5  leto obiska: november 2012
Crkljanje v oživljenem gradiču


Gostišče Martin, Trbovlje, 3  leto obiska: november 2011
Zasavski gostje so nekaj posebnega


Prasac, Zagreb, Hrvaška, 4,5  leto obiska: november 2011
Kreativni zagrebški pujs


Zinfandel, Zagreb, Hrvaška, 5  leto obiska: november 2011
Glavna restavracija glavnega mesta


Štajerska hiša kulinarike, Gočova, 3,5  leto obiska: november 2011
Sodobni štajersko-mednarodni fusion


Devetak, Sovodnje, Italija, 4  leto obiska: november 2010
Modernizirana tradicionalna kraška in briška kuhinja; šelinka in supeta


Evergreen, Smlednik, 3,5  leto obiska: november 2010
Z vonjem po Mediteranu in z nostalgijo po slovenski domači kuhinji; žganci in sacher


Lovenjak, Polana, 2  leto obiska: november 2010
Prekmurska kuhinja in morske jedi; štrkova žabja juha


Onyx, Budimpešta, 5,5  leto obiska: november 2010
Vrhunska sodobna kuhinja pod vplivom tradicionalne madžarske kuhinje; Somló kolač v kozarcu


Promenada, Bled 5,5  leto obiska: november 2010
Pri kuharju z veliko začetnico


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43   
 
Mavrahi in cvetača
Lososova postrv, mavrahi in cvetačni tris
Izberite recept            
 
 
Velikonočni zajtrk
Kruhki s šparglji in prepeličjim jajcem

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Vinski lokal Maitz


Maitz s kuhinjo, ki je podrejena lokalnim sestavinam in prilagojena sodobnemu ambientu, razširja tradicionalno ponudbo vinotočev na avstrijski južno-štajerski vinski cesti
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND