Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 583
Ocenjenih gostiln: 494

 
Mak, Maribor, 2011  leto obiska: april 2011
Mladostna kreativnost in mednarodno vrhunsko znanje; jedi s podpisom


Martin Berasategui, San Sebastian, Španija, 6  leto obiska: april 2011
Visoka in avtorska kuhinja baskovskega velikega chefa


Pirc, Rova, 3  leto obiska: april 2011
Ocvrti piščanci, s kožo in brez


Istrska klet, Pomjan, 3  leto obiska: april 2010
Velika skleda bobičev


Pikol, Nova Gorica, 4  leto obiska: april 2010
Umetnost morskega okusa


Pri Levu, Ljubljana, 4  leto obiska: april 2010
Včasih krača, danes kračka


Brančurnik, Prevalje, 2  leto obiska: april 2009
Gostilna s tradicijo in brado


Gostilna Rajh, Bakovci, 5  leto obiska: april 2009
Dobrodošli v tradiciji in prihodnosti!


Harfa, Ljubljana, 2009  leto obiska: april 2009
Kulinarični instrument za poslovneže


Ošterija Debeluh, Brežice, 5  leto obiska: april 2009
Čevapčiči in haute cuisine


Pepenero pepebianco, Trst, Italija, 4,5  leto obiska: april 2009
Črno-beli poper sredi Trsta


Primus, Ptuj, 2  leto obiska: april 2009
Grand hotel tudi à la carte


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49   
 
Mak in hruške
Makovi kolački s hruško in brusnicami
Izberite recept            
 
 
Pisana jesenska solata
Sladki krompir, mocarela, bučno olje

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Od mišelink do vampov


Obiskali smo: Petz im Gusshaus, Dunaj
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND