Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 525
Ocenjenih gostiln: 434

 
Šiker, Močna, 3,5  leto obiska: februar 2010
Pri šarloti in polnjenih prsih


Le Calandre, Padova, Italija, 6  leto obiska: februar 2009
Pri žafranovi rižoti


Smučišče Kranjska Gora, Kranjska Gora, 1,5  leto obiska: februar 2009
Hitra hrana na snežni plaži


Gostišče Dolinšek, Vrh pri Boštanju, 3,5  leto obiska: december 2013
Pri sto let stari salamoreznici


Taj Mahal, Ljubljana, 3  leto obiska: december 2013
Od tandoorja do curryjev


Špengl, Celje, 3,5  leto obiska: december 2013
Za nove stare cajte


Gostilna Šempeter, Bistrica ob Sotli, 4  leto obiska: december 2012
Kopun, med četrtim in šestim rebrom


Restavracija Academia, Marija Bistrica, Hrvaška, 4  leto obiska: december 2012
Višja zagorska kuhinja


Restavracija Betnava, Maribor, 3,5 - ZAPRTO  leto obiska: december 2012
Štajersko, ne več sredozemsko


Restavracija Vander, Ljubljana, 4,5  leto obiska: december 2012
Francosko-slovensko iz Avstralije


Brič, Bivij, 3,5  leto obiska: december 2011
Tartufi na kruhu v vinoteki


Casa del Sal, Sečovlje, 3  leto obiska: december 2011
Počitnice na večerji v Solni hiši


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44   
 
Enostavno kosilo
Quiche z lisičkami, zelišči in mlado čebulo
Izberite recept            
 
 
Divja zelišča
V divjih zeliščih pečen camembert

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND