Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 571
Ocenjenih gostiln: 481

 
Topolino, Bled, 4  leto obiska: januar 2012
Gorenjski burek na Ljubljanski cesti


Turistična kmetija Štern, Planica nad Framom, 4  leto obiska: januar 2012
Pri Kovačniku je meso boljše od cvrtja


Etna, Divača, 4  leto obiska: januar 2011
Veliko več kot picerija; ko bi radi nekaj več


Maxim, Ljubljana, 4  leto obiska: januar 2011
Sodobna mednarodna kuhinja sredozemskega tipa; divji pujsek in crepes crocant


Milenium, Hoče, 3  leto obiska: januar 2011
Moderna štajerska kuhinja pod tujim vplivom; hrbtiščna juha in volovski rep


Ribja restavracija Tabor, Podbrezje, 4  leto obiska: januar 2011
Morska dalmatinska kuhinja; pašteta škarpene, čokoladna torta


Tonček, Beltinci, 4  leto obiska: januar 2011
Posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema


Vrabec, Slivna, 3  leto obiska: januar 2011
Podeželska slovenska gostilna; šobelj in vse iz pujsa


Brioni, Kranj, 4  leto obiska: januar 2010
Za fini tek


Čubr, Križ, 3,5  leto obiska: januar 2010
Za tri žlice in štiri vzdihe


Gorica, Križevci pri Ljutomeru, 2  leto obiska: januar 2010
Ogenj v kaminu in podjetnost v srcu


Grad Otočec, Otočec, 3,5, 2010  leto obiska: januar 2010
Romantično na otoku


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48   
 
Pirin riž in mlado zelje
Pirina rižota s kozjim sirom in zeljem
Izberite recept            
 
 
Caprese drugače
Mocarela in jagode

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Najboljša koča najbolj znanega smučišča


Restavracija Tivoli, Cortina d’Ampezzo
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND