Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 545
Ocenjenih gostiln: 454

 
Caffetteria Torinese, Palmanova, Italija, 4  leto obiska: februar 2014
Najboljši italijanski bar


Kaiser, Rogaška Slatina, 3,5  leto obiska: februar 2014
Cesarsko sredi zdravilišča


Turistična kmetija Arkade, Črniče, 4  leto obiska: februar 2014
Mali, črni, kosmati, dobri


Gostilna Pec, Selnica ob Dravi, 3,5  leto obiska: februar 2013
Kuvajtski poslovnež, štajerski gostinec


Kapušin, Krasinec, 3,5  leto obiska: februar 2013
V domovini belokranjske pogače


Kmetija Urška, Križevec, 4  leto obiska: februar 2013
Dve desetletji eko originala


Hotel Cubo, Ljubljana, 4  leto obiska: februar 2012
V hotel na bržolo s šalotko


Pri Škrubiju, Črna na Koroškem, 3,5  leto obiska: februar 2012
Iskrene jedi za devetimi gorami


Pri Žabarju, Ljubljana, 3,5   leto obiska: februar 2012
Stalno omizje, ki je, ne le pije


Restavracija JB, Ljubljana, 5,5  leto obiska: februar 2012
Drzne kombinacije Janeza Bratovža


Vila Herberstein, Velenje, 3,5  leto obiska: februar 2012
Pesto rukole za pozdrav


Gostilna Mihovec, Zgornje Pirniče, 4  leto obiska: februar 2011
Slovenska kuhinja mlade generacije; zeljne krpice s kranjsko


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46   
 
Banoffee pie
Pita s karamelo, banano in smetano
Izberite recept            
 
 
Nedeljski zajtrk
Namaz iz piščančjih prsi s karijem

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND