Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 541
Ocenjenih gostiln: 450

 
Kapušin, Krasinec, 3,5  leto obiska: februar 2013
V domovini belokranjske pogače


Kmetija Urška, Križevec, 4  leto obiska: februar 2013
Dve desetletji eko originala


Hotel Cubo, Ljubljana, 4  leto obiska: februar 2012
V hotel na bržolo s šalotko


Pri Škrubiju, Črna na Koroškem, 3,5  leto obiska: februar 2012
Iskrene jedi za devetimi gorami


Pri Žabarju, Ljubljana, 3,5   leto obiska: februar 2012
Stalno omizje, ki je, ne le pije


Restavracija JB, Ljubljana, 5,5  leto obiska: februar 2012
Drzne kombinacije Janeza Bratovža


Vila Herberstein, Velenje, 3,5  leto obiska: februar 2012
Pesto rukole za pozdrav


Gostilna Mihovec, Zgornje Pirniče, 4  leto obiska: februar 2011
Slovenska kuhinja mlade generacije; zeljne krpice s kranjsko


Hotel Arena, Maribor, 3,5  leto obiska: februar 2011
Moderna regionalna kuhinja; kunčji file in pohorska omleta


Ribič, Ptuj, 3,5  leto obiska: februar 2010
Originalno prilagajanje


Salon, Ljubljana, 4 - ZAPRTO  leto obiska: februar 2010
Če nimaš za letalsko karto


Šiker, Močna, 3,5  leto obiska: februar 2010
Pri šarloti in polnjenih prsih


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46   
 
Zlatovščica za goste
Zlatovščica na zelju v šampanjski omaki
Izberite recept            
 
 
Jesenska palačinka
Palačinka s šitaki gobami in slanino

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND