Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 568
Ocenjenih gostiln: 478

 
Maxim, Ljubljana, 4  leto obiska: januar 2011
Sodobna mednarodna kuhinja sredozemskega tipa; divji pujsek in crepes crocant


Milenium, Hoče, 3  leto obiska: januar 2011
Moderna štajerska kuhinja pod tujim vplivom; hrbtiščna juha in volovski rep


Ribja restavracija Tabor, Podbrezje, 4  leto obiska: januar 2011
Morska dalmatinska kuhinja; pašteta škarpene, čokoladna torta


Tonček, Beltinci, 4  leto obiska: januar 2011
Posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema


Vrabec, Slivna, 3  leto obiska: januar 2011
Podeželska slovenska gostilna; šobelj in vse iz pujsa


Brioni, Kranj, 4  leto obiska: januar 2010
Za fini tek


Čubr, Križ, 3,5  leto obiska: januar 2010
Za tri žlice in štiri vzdihe


Gorica, Križevci pri Ljutomeru, 2  leto obiska: januar 2010
Ogenj v kaminu in podjetnost v srcu


Grad Otočec, Otočec, 3,5, 2010  leto obiska: januar 2010
Romantično na otoku


Repovž, Šentjanž, 4  leto obiska: januar 2010
Kmetij,a gostilna, trgovina, eko


Apolonia, Šmarje, 5 - ZAPRTO  leto obiska: januar 2009
Jeunes, a s tradicijo


Medana, Ljubljana, 3  leto obiska: januar 2009
Medana na robu Murgel


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48   
 
Flummery, flameri, zdrobov puding
Zdrobov puding z rabarbaro
Izberite recept            
 
 
Dimljena postrv in šparglji
Tatar dimljene postrvi, hrenova krema in šparglji

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Najboljša koča najbolj znanega smučišča


Restavracija Tivoli, Cortina d’Ampezzo
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND