Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 568
Ocenjenih gostiln: 478

 
Gostilna Gastuž, Špitalič, 3,5  leto obiska: januar 2013
Mladost v najstarejši slovenski gostilni


Gostišče Jurg, Rogaška Slatina, 3,5  leto obiska: januar 2013
Po rusko v kozjanskih brégih


Restavracija Papa’ Giovanin, Portorož, 4  leto obiska: januar 2013
Italijan v rezidenčni kuhinji


Strelec, Ljubljana, 5  leto obiska: januar 2013
Na Ljubljanskem gradu v sredico


Turizem na podeželju Tompa, Stara Cesta, 3  leto obiska: januar 2013
Na obronkih prleških goric


1906, Bled, 2013  leto obiska: januar 2012
Narbolše jedi z najlepšim pogledom


Konoba Bonaca, Medvode, 3,5  leto obiska: januar 2012
To niso ribe na gorenjski način


Pri treh ribnikih, Maribor, 3  leto obiska: januar 2012
H Kličku na konec promenade


Pri Vodniku, Ljubljana, 3  leto obiska: januar 2012
Narbolše jedi z dvorišča Vodnikove domačije


Topolino, Bled, 4  leto obiska: januar 2012
Gorenjski burek na Ljubljanski cesti


Turistična kmetija Štern, Planica nad Framom, 4  leto obiska: januar 2012
Pri Kovačniku je meso boljše od cvrtja


Etna, Divača, 4  leto obiska: januar 2011
Veliko več kot picerija; ko bi radi nekaj več


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48   
 
Flummery, flameri, zdrobov puding
Zdrobov puding z rabarbaro
Izberite recept            
 
 
Dimljena postrv in šparglji
Tatar dimljene postrvi, hrenova krema in šparglji

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Najboljša koča najbolj znanega smučišča


Restavracija Tivoli, Cortina d’Ampezzo
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND