Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 563
Ocenjenih gostiln: 473

 
Gostišče Jurg, Rogaška Slatina, 3,5  leto obiska: januar 2013
Po rusko v kozjanskih brégih


Restavracija Papa’ Giovanin, Portorož, 4  leto obiska: januar 2013
Italijan v rezidenčni kuhinji


Strelec, Ljubljana, 5  leto obiska: januar 2013
Na Ljubljanskem gradu v sredico


Turizem na podeželju Tompa, Stara Cesta, 3  leto obiska: januar 2013
Na obronkih prleških goric


1906, Bled, 2013  leto obiska: januar 2012
Narbolše jedi z najlepšim pogledom


Konoba Bonaca, Medvode, 3,5  leto obiska: januar 2012
To niso ribe na gorenjski način


Pri treh ribnikih, Maribor, 3  leto obiska: januar 2012
H Kličku na konec promenade


Pri Vodniku, Ljubljana, 3  leto obiska: januar 2012
Narbolše jedi z dvorišča Vodnikove domačije


Topolino, Bled, 4  leto obiska: januar 2012
Gorenjski burek na Ljubljanski cesti


Turistična kmetija Štern, Planica nad Framom, 4  leto obiska: januar 2012
Pri Kovačniku je meso boljše od cvrtja


Etna, Divača, 4  leto obiska: januar 2011
Veliko več kot picerija; ko bi radi nekaj več


Maxim, Ljubljana, 4  leto obiska: januar 2011
Sodobna mednarodna kuhinja sredozemskega tipa; divji pujsek in crepes crocant


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47   
 
Kozice, šparglji in koriander
Polpeti s kozicami in šparglji s koriandrom
Izberite recept            
 
 
Krebuljica in kozji sir
Rižota s krebuljico in kozjim sirom

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Laško Special tudi k hrani


Nova piva s podpisom iz Laškega za kulinarično spremljavo kreativnim jedem in zahtevnim okusom
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND