Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 525
Ocenjenih gostiln: 434

 
Gostilna Pec, Selnica ob Dravi, 3,5  leto obiska: februar 2013
Kuvajtski poslovnež, štajerski gostinec


Kapušin, Krasinec, 3,5  leto obiska: februar 2013
V domovini belokranjske pogače


Kmetija Urška, Križevec, 4  leto obiska: februar 2013
Dve desetletji eko originala


Hotel Cubo, Ljubljana, 4  leto obiska: februar 2012
V hotel na bržolo s šalotko


Pri Škrubiju, Črna na Koroškem, 3,5  leto obiska: februar 2012
Iskrene jedi za devetimi gorami


Pri Žabarju, Ljubljana, 3,5   leto obiska: februar 2012
Stalno omizje, ki je, ne le pije


Restavracija JB, Ljubljana, 5,5  leto obiska: februar 2012
Drzne kombinacije Janeza Bratovža


Vila Herberstein, Velenje, 3,5  leto obiska: februar 2012
Pesto rukole za pozdrav


Gostilna Mihovec, Zgornje Pirniče, 4  leto obiska: februar 2011
Slovenska kuhinja mlade generacije; zeljne krpice s kranjsko


Hotel Arena, Maribor, 3,5  leto obiska: februar 2011
Moderna regionalna kuhinja; kunčji file in pohorska omleta


Ribič, Ptuj, 3,5  leto obiska: februar 2010
Originalno prilagajanje


Salon, Ljubljana, 4 - ZAPRTO  leto obiska: februar 2010
Če nimaš za letalsko karto


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44   
 
Enostavno kosilo
Quiche z lisičkami, zelišči in mlado čebulo
Izberite recept            
 
 
Divja zelišča
V divjih zeliščih pečen camembert

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND