Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 512
Ocenjenih gostiln: 421

 
Hotel Arena, Maribor, 3,5  leto obiska: februar 2011
Moderna regionalna kuhinja; kunčji file in pohorska omleta


Ribič, Ptuj, 3,5  leto obiska: februar 2010
Originalno prilagajanje


Salon, Ljubljana, 4 - ZAPRTO  leto obiska: februar 2010
Če nimaš za letalsko karto


Šiker, Močna, 3,5  leto obiska: februar 2010
Pri šarloti in polnjenih prsih


Le Calandre, Padova, Italija, 6  leto obiska: februar 2009
Pri žafranovi rižoti


Smučišče Kranjska Gora, Kranjska Gora, 1,5  leto obiska: februar 2009
Hitra hrana na snežni plaži


Gostišče Dolinšek, Vrh pri Boštanju, 3,5  leto obiska: december 2013
Pri sto let stari salamoreznici


Taj Mahal, Ljubljana, 3  leto obiska: december 2013
Od tandoorja do curryjev


Špengl, Celje, 3,5  leto obiska: december 2013
Za nove stare cajte


Gostilna Šempeter, Bistrica ob Sotli, 4  leto obiska: december 2012
Kopun, med četrtim in šestim rebrom


Restavracija Academia, Marija Bistrica, Hrvaška, 4  leto obiska: december 2012
Višja zagorska kuhinja


Restavracija Betnava, Maribor, 3,5 - ZAPRTO  leto obiska: december 2012
Štajersko, ne več sredozemsko


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43   
 
Mavrahi in cvetača
Lososova postrv, mavrahi in cvetačni tris
Izberite recept            
 
 
Velikonočni zajtrk
Kruhki s šparglji in prepeličjim jajcem

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Debelo meso je moderno


El Gaucho, Gradec, Avstrija
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND