Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 525
Ocenjenih gostiln: 434

 
Turizem na podeželju Tompa, Stara Cesta, 3  leto obiska: januar 2013
Na obronkih prleških goric


1906, Bled, 5  leto obiska: januar 2012
Narbolše jedi z najlepšim pogledom


Konoba Bonaca, Medvode, 3,5  leto obiska: januar 2012
To niso ribe na gorenjski način


Pri treh ribnikih, Maribor, 3  leto obiska: januar 2012
H Kličku na konec promenade


Pri Vodniku, Ljubljana, 3  leto obiska: januar 2012
Narbolše jedi z dvorišča Vodnikove domačije


Topolino, Bled, 4  leto obiska: januar 2012
Gorenjski burek na Ljubljanski cesti


Turistična kmetija Štern, Planica nad Framom, 4  leto obiska: januar 2012
Pri Kovačniku je meso boljše od cvrtja


Etna, Divača, 4  leto obiska: januar 2011
Veliko več kot picerija; ko bi radi nekaj več


Maxim, Ljubljana, 4  leto obiska: januar 2011
Sodobna mednarodna kuhinja sredozemskega tipa; divji pujsek in crepes crocant


Milenium, Hoče, 3  leto obiska: januar 2011
Moderna štajerska kuhinja pod tujim vplivom; hrbtiščna juha in volovski rep


Ribja restavracija Tabor, Podbrezje, 4  leto obiska: januar 2011
Morska dalmatinska kuhinja; pašteta škarpene, čokoladna torta


Tonček, Beltinci, 4  leto obiska: januar 2011
Posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44   
 
Enostavno kosilo
Quiche z lisičkami, zelišči in mlado čebulo
Izberite recept            
 
 
Divja zelišča
V divjih zeliščih pečen camembert

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND