Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 512
Ocenjenih gostiln: 421

 
Milenium, Hoče, 3  leto obiska: januar 2011
Moderna štajerska kuhinja pod tujim vplivom; hrbtiščna juha in volovski rep


Ribja restavracija Tabor, Podbrezje, 4  leto obiska: januar 2011
Morska dalmatinska kuhinja; pašteta škarpene, čokoladna torta


Tonček, Beltinci, 4  leto obiska: januar 2011
Posodobljena prekmurska kuhinja; dodoli in čokoladna krema


Vrabec, Slivna, 3  leto obiska: januar 2011
Podeželska slovenska gostilna; šobelj in vse iz pujsa


Brioni, Kranj, 4  leto obiska: januar 2010
Za fini tek


Čubr, Križ, 3,5  leto obiska: januar 2010
Za tri žlice in štiri vzdihe


Gorica, Križevci pri Ljutomeru, 2  leto obiska: januar 2010
Ogenj v kaminu in podjetnost v srcu


Grad Otočec, Otočec, 3,5, 2010  leto obiska: januar 2010
Romantično na otoku


Repovž, Šentjanž, 4  leto obiska: januar 2010
Kmetij,a gostilna, trgovina, eko


Apolonia, Šmarje, 5  leto obiska: januar 2009
Jeunes, a s tradicijo


Medana, Ljubljana, 3  leto obiska: januar 2009
Medana na robu Murgel


Smučišče Krvavec, Cerklje, 2,5  leto obiska: januar 2009
Kranjska še ni zaščitni znak


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43   
 
Mavrahi in cvetača
Lososova postrv, mavrahi in cvetačni tris
Izberite recept            
 
 
Velikonočni zajtrk
Kruhki s šparglji in prepeličjim jajcem

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Debelo meso je moderno


El Gaucho, Gradec, Avstrija
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND