Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 545
Ocenjenih gostiln: 454

 
Pavus, Laško, 5  leto obiska: maj 2011
Nova slovenska kuhinja


Smrekarjev hram, Ljubljana, 4  leto obiska: maj 2011
Sodobna mednarodna kuhinja s slovenskim naglasom


Špacapanova hiša, Komen, 3,5  leto obiska: maj 2011
Kraška kuhinja; šparglji, divji hmelj in bezeg


Hiša Franko, Kobarid, 5.5  leto obiska: maj 2010
Nova slovenska kuhinja


Plavi podrum, Volosko, Hrvaška, 5  leto obiska: maj 2010
Št. 81 na svetu


Pr Kopač, Brezovica, 3  leto obiska: maj 2010
Dobra domača gostilna


Pri Florjanu, Maribor, 3,5  leto obiska: maj 2010
Ravno prav mariborsko


Shambala, Ljubljana, 4  leto obiska: maj 2010
Rakovica in papirnati slinček


Atelier de Joel Robuchon, Pariz, Francija, 5  leto obiska: maj 2009
Ena od osemnajstih zvezdic


Kaiser, Rogaška Slatina, 2009  leto obiska: maj 2009
Cesarjevi tapasi


Ruj, Dutovlje, 4  leto obiska: maj 2009
Pot je prava


Separé, Ljubljana, 3,5  leto obiska: maj 2009
Separé se ne separira


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46   
 
Banoffee pie
Pita s karamelo, banano in smetano
Izberite recept            
 
 
Nedeljski zajtrk
Namaz iz piščančjih prsi s karijem

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND