Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 536
Ocenjenih gostiln: 445

 
Atelier de Joel Robuchon, Pariz, Francija, 5  leto obiska: maj 2009
Ena od osemnajstih zvezdic


Kaiser, Rogaška Slatina, 2009  leto obiska: maj 2009
Cesarjevi tapasi


Ruj, Dutovlje, 4  leto obiska: maj 2009
Pot je prava


Separé, Ljubljana, 3,5  leto obiska: maj 2009
Separé se ne separira


Stare užance, Premantura, Hrvaška, 3,5  leto obiska: maj 2009
Novo po starih običajih


Gostilna Pri Lojzetu, Zemono, 5,5  leto obiska: junij 2014
Prstni odtisi Tomaža Kavčiča


Mak, Maribor, 5  leto obiska: junij 2014
Davidovi in toti kontrasti


Restavracija Aleksander, Rogaška Slatina, 4  leto obiska: junij 2014
Eleganca med ogledali


Restavracija Mark, Šempeter pri Gorici, 4  leto obiska: junij 2014
Resničnostni kulinarični šov


Gostilna Pri lipi, Maribor, 3,5  leto obiska: junij 2013
Pohana kura izpod Pohorja


Gut Purbach, Avstrija, 5  leto obiska: junij 2013
Slovenec z gradiščansko drobovino


Hiša Torkla, Korte, 4  leto obiska: junij 2013
Tolminska Cika zdaj v Istri


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45   
 
Poletna večerja
Quiche s paradižniki, kozjim sirom in pehtranom
Izberite recept            
 
 
Priloga k žaru
Paradižnikova solata z avokadom in koriandrom

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Kako v gostilni naročate?
vnaprej vem, kaj bom: dunajski zrezek, lignje, pico ali čevapčiče  
prepustim se natakarjevemu priporočilu  
na jedilnem listu poiščem hišne posebnosti  
že vnaprej se pozanimam, kaj je v tej gostilni najboljše  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND