Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Gostiln v bazi: 543
Ocenjenih gostiln: 452

 
Špacapanova hiša, Komen, 3,5  leto obiska: maj 2011
Kraška kuhinja; šparglji, divji hmelj in bezeg


Hiša Franko, Kobarid, 5.5  leto obiska: maj 2010
Nova slovenska kuhinja


Plavi podrum, Volosko, Hrvaška, 5  leto obiska: maj 2010
Št. 81 na svetu


Pr Kopač, Brezovica, 3  leto obiska: maj 2010
Dobra domača gostilna


Pri Florjanu, Maribor, 3,5  leto obiska: maj 2010
Ravno prav mariborsko


Shambala, Ljubljana, 4  leto obiska: maj 2010
Rakovica in papirnati slinček


Atelier de Joel Robuchon, Pariz, Francija, 5  leto obiska: maj 2009
Ena od osemnajstih zvezdic


Kaiser, Rogaška Slatina, 2009  leto obiska: maj 2009
Cesarjevi tapasi


Ruj, Dutovlje, 4  leto obiska: maj 2009
Pot je prava


Separé, Ljubljana, 3,5  leto obiska: maj 2009
Separé se ne separira


Stare užance, Premantura, Hrvaška, 3,5  leto obiska: maj 2009
Novo po starih običajih


Gostilna Pri Lojzetu, Zemono, 5,5  leto obiska: junij 2014
Prstni odtisi Tomaža Kavčiča


   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46   
 
Kava in mandlji
Kavna panna cotta z mandljevim krokantom
Izberite recept            
 
 
Slovo od žara
Lososova postrv v foliji z mlado čebulo

Zakaj on zanjo            
 
 
 
Ali poznate akcijo Teden restavracij?
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal več sodelujočih restavracij.  
Poznam, saj sem v času Tedna restavracij obiskal eno restavracijo.  
Poznam, vendar nisem obiskal nobene restavracije.  
Teden restavracij? Še nikoli slišal ...  
 
 
Fabios, Dunaj


Na najbolj znanem kulinaričnem odru Dunaja ponovno nastopa chef Christoph Brunnhuber, ki je v Fabiosu pred dvanajstimi leti tudi začel
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND