Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 
Prenovljena spletna vinoteka
21.12.2011

V novo obliko, barve in večjo preglednost se je odela slovenska spletna vinoteka eVino.si


Ekipa eVino.si
Spletna stran vinoteke eVino.si, ki ima na Šmartinski v Ljubljani tudi znan vinski bar eVino, je s prenovo postala preglednejša in še bolj informativna. Izbiro primernega vina lajša iskalnik po državah (razen Slovenije še Argentina, Avstralija, Avstrija, Čile, Črna Gora, Francija, Italija, Južna Afrika, Nova Zelandija, Portugalska in Španija), barvi, stilu (peneče, sveže belo, bogato belo, rose, sveže rdeče, bogato rdeče, sladko vino, porto, sherry, madeira) in ceni (pod 10 €, 10-20, 20-30, nad 30 €).

V rubriki Zvezde izbirajo prvi nastopa Matjaž Kek, bivši selektor slovenske nogometne reprezentance in novi nogometni šejk v saudski Džedi, ki je za eVino.si izbral svojih deset najljubših vin: Pol Roger Blanc De Blancs 2000, Merlot Opoka 2006, Sutor Chardonnay 2008, Movia Veliko belo 2005, Rebula Opoka 2007, Ščurek Dugo 2007, Burja Noir 2009, Steyer Mark Cuvee 2003, Delamotte Blanc De Blancs 2002.

Zanimive so lestvice vin, ki jih kupci v spletni vinoteki eVino.si največkrat iščejo; med vinarji so najbolj iskani Movia, Sutor, Ščurek, Marjan Simčič, Edi Simčič, Dveri pax, Bjana, Jakončič in Rojac; med vini pa: veliko rdeče, veliko belo, carolina rdeča, bjana brut, lunar, stara brajda belo in delamotte.

V spletni vinoteki eVino.si je med bogato ponudbo vin, drugih pijač, kulinaričnih izdelkov, hrane in daril na prodaj tudi knjiga Izbor Nedelovih gostiln 2012.

In kaj so glavni razlogi za nakup v spletni vinoteki eVino? Lastnik Gašper Čarman: ” Vino je shranjeno v idealnih pogojih, saj je naše skladišče na Šmartinski kar 8 metrov pod zemljo. To zagotavlja naravno idealne temperature za hrambo vina. Zagotovljeno je zadovoljstvo, saj imamo v naši ponudbi samo preverjena vina vrhunske kakovosti. Dobava je zanesljiva, s pomočjo Pošte Slovenije v Sloveniji in DPD za tujino. Vino je pakirano v obloženih kartonskih škatlah, tako da se mu skupaj z zanesljivo dostavo ne more nič zgoditi. Prav tako na spletnem mestu eVino.si najdete obilico vsebin, s katerimi si lahko pomagate pri nakupu. Seveda pa tudi skrbimo, da dobite najboljše za vas denar. Zagotavljamo, da je cena za vino ista, kot če bi jo kupili pri vinarju. Če najdete isto vino cenejše pri vinarju, razliko povrnemo.”
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND