|
|
» Kako ocenjujemo? | Rad Dobrojem v Šoli okusov Združitev spletnih strani rad-dobrojem.si in vivi.si
Spletna gostilna Rad Dobrojem je nastala še v prejšnjem tisočletju. Takrat je bila med prvimi kulinaričnimi spletnimi stranmi v Sloveniji. Danes jih je ogromno … Tudi zato smo naredili novo spletno stran vivi.si, ki je namenjena vsem aktivnim dobrojedcem. Torej ni za neaktivne … Preveč je kuharskih oddaj, po katerih nihče ničesar ne skuha, resničnostnih šovov, v katerih nihče ne zna kuhati, kuharskih knjig, iz katerih ne uspe noben recept, revolucionarnih diet, po katerih smo le še bolj debeli! Tisti, ki dobrojedstva ne gledamo iz fotelja, z vrečko čipsa v roki, temveč izza štedilnika, iz užitka in z aktivno prisotnostjo, potrebujemo spletni portal, ki je namenjen le aktivnim, ne pa vsem!
Zato vas vabimo v Šolo okusov, v kateri spletna gostilna rad-dobrojem.si ostaja kot zbirka receptov, po katerih ste kuhali kar 20 let!
|
| | |
|
|
|
|
|
| Pomladni Teden restavracij: 11. - 20. marec Vsak novi Teden restavracij poskrbi za novi rekord števila gostov. Zato je TR največja promocija slovenske kulinarike, ki pa tudi najbolj obvezuje. Vsako leto moramo biti še boljši! Pomladna priložnost za to bo od 11. do 20. marca. | | |
|
|
|
|
9 vrhunskih slovenskih kuharjev v knjižni izdaji
| Kuhamo z najboljšimi V okviru praznovanja 20. obletnice revije Dober tek je svoje recepte v knjigo "Kuhamo z najboljšimi: 9 vrhunskih slovenskih kuharjev pri vaši mizi združila" ekipa najboljših slovenskih chefov, čigar kreacije boste odslej ... | | |
|
|
|
|
| Malvazija, Cigoj 2013, Vipavska dolina, suho, alkohol 13,5 % vol., cena vina pri vinarju 7,50 evrov
| | |
|
|
|
|