Preusmerjeni boste na vivi.si
3
Iskalnik          
  

 



impressum 

Prijava na Dobre Novice
    pišite rad dobrojem
 
Rad Dobrojem na Facebooku

TYPO3 izdelava spletnih strani

 

Hrana:
Vina:
Postrežba:
Ambient, čistoča, okolje, parking:
Cena/kakovost:
SKUPAJ:  
  (77 od 100)


Gostilna še ni bila ocenjena

Brancin in šparglji - vrhunske sestavine naredijo vrhunsko kuhinjo


Telečji priželjc - ni francoske kuhinje brez drobovine


Krompirjev pire - majhen grižljaj in velika svetovna slava


Ateljejeva odprta kuhinja - kuharski show je vračunan v ceno

 
Atelier de Joel Robuchon, Pariz, Francija, 5
Ena od osemnajstih zvezdic

Želite tudi vi oceniti to gostilno? Uporabite, prosimo, spodnji obrazec.
Ocenite lahko vse ali le posamezne kategorije.
Vaše ocene se bodo avtomatsko dodale Ocenam bralcev.

Želite dodati še svoj komentar? Vaš komentar je anonimen in ga bo Rad Dobrojem uporabil po svoji uredniški presoji. Če pa se želite podpisati, potem nam pišite tukaj.

Ocenjujem
Hrana
Vina
Postrežba
Ambient, čistoča, okolje, parking
Cena/kakovost
Komentar:
Prosimo, prepišite besedilo iz slike v polje spodaj (spam zaščita) : *
   
Copyright (c) Rad dobrojem - TeND